Lilian

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

5.2.2014
Lilian sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.1.2014
Lilian on kovin ihmisrakas ja iloinen pentu. Sillä on kuitenkin yksi pieni persoonallinen ominaisuus: Lilianilla ei ole hännästä jäljellä kuin mitätön töpö.

Hännättömyys ei Liliania kuitenkaan vaivaa, vaan tyttö mennä touhottaa siitä huolimatta kuin kuka tahansa reipas pentu. Emme tiedä, onko häntä puuttunut tytöltä jo syntyjään vai onko sille tapahtunut myöhemmin jotain.

Lilian on aurinkoinen ja avoin pentu, joka etsii reipasta omistajaa. Liliania ei haittaa sen enempää helle kuin sadekaan, lenkille on päästävä! Eikä Lilian takuulla pistäisi pahakseen muutamaa mukavaa kurssia koirakoulussakaan. Lilian ei kauaa arastele vieraitakaan ihmisiä, joten siinä mielessä tyttö sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin ja asuinympäristöön.

Lilian on jo saanut tarvittavat rokotukset, joten se odottaa kovasti uuden, elämänmittaisen seikkailun alkamista Suomessa!

Viipurin koirat - Lilian

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.