Lolita

Sukupuoli: narttu
Koko: noin 45-50 cm
Syntymäaika: 10/2011

14.6.2012
Lolita muutti Saksaan.

9.6.2012
Lolitan kerrottiin saaneen kodin Saksasta ja niinpä tyttö poistettiin sivuiltamme kotia etsimästä. Nyt varaus on kuitenkin peruuntunut ja Lolita on siis jälleen kotia vailla.

11.4.2012
Voi tänttähäärä! Tarhan riiviöaitauksessa käy varsinainen sutina! Kymmenkunta pentua juoksee kilpaa, painii ja heittää kuperkeikkaa eikä todellakaan hitaimpana tai arimpana joukossa häärää tänttämme, neiti nimeltä Lolita!

Lolita on vasta tullut tarhalle. Tyttö on kasvanut teiniksi ja siksi sille varmaankin on karkeasti näytetty ovea. Pennut ovat suloisia, pulleita palleroisia, eikä niiden syömiseen kulu kovasti rahaa. Pennun kasvaessa, kun se suloisin pyöreys katoaa ja teini alkaa näyttää omaa tahtoaan, Venäjällä avautuvat ulko-ovet, mutta vain yhteen suuntaan. Siitä sitten joko selvitään tai ei. Lolitalla kävi tuuri! Joku poimi tytön kadulta kyytiinsä ja kärräsi Irinan tarhalle.  
Lolita on energinen ja ehkä iloisin pentu, minkä koskaan olen tavannut. Lolita seuraa tarkasti mitä aitauksessa tapahtuu. Kun yksi meistä kävelee aitauksen toiseen päähän, Lolita ampaisee perään katsomaan mitä, mitä, mitä siellä tapahtuu. Ja kun ei tapahdu erikoista, se säntää takaisin, nyhtää ystävällisesti hanskaa kädestäni ja yrittää kiivetä jalkojani pitkin syliin. Kun kameran käsilenkki roikkuu kuvatessani, Lolitalle tulee kova kiire yrittää osallistua kuvaamissessioon nyhtämällä lenkkiä ja pudottamalla kameran. Lolita on kerta kaikkiaan superpentumainen pentu!

Lolita haluaisi omaan kotiin kasvamaan. Tytöltä ei puutu energiaa eikä halua opetella kotikoiran sääntöjä. Lolita rakastaa Frolicceja ja muitakin nameja, ja voi sitä riemua, kun pääsisi namien kanssa vähän opettelemaan koiramaisia temppuja!

Ihastuit 7 kk:n ikäiseen Lolitaan? Näin uskon! Siispä kotiselvityslomaketta rustailemaan ja sitten soitto kotivaraajalle! Lolita on valmis matkaamaan sydämeesi!

Katso video Lolitasta:

Viipurin koirat - Lolita

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.