Tatum

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2017

19.4.2018
"Minä olen Tatum ja tahdon oman kodin!". Hauskannäköinen Tatum on ihmisrakas, reipas ja iloinen pentu, joka peppu pyörien pörheltää kömpelönä jaloissa.

Mitä olisikaan tarhareissu ilman uusia pentuja, valitettavasti. Tatum ja Thea ovat saapuneet Irinan tarhalle samoihin aikoihin. Tytöt ovat sen verran samanoloisia ja -näköisiä, että ne saattavat hyvin olla siskoksia huolimatta siitä että Tatum onkin enemmän karvapeikko. Tyttöjen menneisyys on hämärän peitossa, mutta muuta hämärää ei näissä tytöissä sitten olekaan - päinvastoin. Ihmisrakkaampia, reippaampia ja iloisempia pikkuvintiöitä saa etsiä! Ja hyvä niin, sillä mahdollisuudet omaan kotiin ovat aina paremmat reippaimmilla pikkuisilla.

Tästä typystä kasvaa aikuisena varmasti hauskannäköinen koira. Ja kohtuu muhkea sellainen. Tatum suhtautuu kovin avoimesti ja iloisella mielellä uusiin ihmisiin niin että uudet lelutkin unohtuvat hetkeksi aitauksen nurkkaan. Häntä heiluen ja korvat päätä myöden Tatum juoksee vieraiden jalkoihin hakemaan huomiota ja rapsutuksia. Leikiksihän kaikki pitäisi heti pistää ja pian Tatum jo tepsuttaa ympäri autausta pehmolelua raahaten. Ja sitten taas ihmisten luokse. Niin paljon kivoja asioita, että tässähän iskee pienelle pennulle ihan kauhea valinnanvaikeus!

Tarhaelämää ei ole takana kovin kauaa, mutta Tatum on sopeutunut hyvin keskelle kovaa hälinää ja koiramäärää. Tarhalle Tatum ei kuitenkaan halua jäädä. Vielä elämä menettelee, mutta mitä pidempään tarhalla joutuu asumaan ja mitä vanhemmaksi tulee, sen haastavammaksi elämä ja pärjääminen voi muodostua. Kodinsaantimahdollisuudetkin laskevat roimasti, kun suloisin pikkupentuvaihe on ohitettu. Siispä nyt jos koskaan. Tatum etsii ihmistä, jolla on aikaa ja kärsivällisyyttä pienelle pennulla. Eikä sitten unohdeta huumorintajua. Edessä on uusien asioiden, kuten sisäsiisteyden ja hihnakävelyn opettelua, jännittävien juttujen ihmettelemistä, reippaita lenkkejä ja leikkihetkiä peruskoulutusta unohtamatta. 

Viipurin koirat - Tatum 13.4.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.