Jetro

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2012

3.6.2014
Jetro sai kodin Viipurista.

17.1.2014
Jetroa iloisempaa koiraa saa etsiä! Syli on äkkiä täynnä yhtä isoa koiraa, kun Jetro-poikaa menee tervehtimään.

Jetro on koirapoika parhaassa iässä: mittariin on kertynyt vasta noin puolitoista vuotta, joten elämää riittää vielä elettäväksi vaikka kuinka. Jetro suhtautuukin kaikkiin ihmisiin erittäin avoimesti. Se mieleen ei varmasti koskaan pälkähdä, että joku ei sen valloittavasta olemuksesta voisi pitää!

Jetro asuu Irinan tarhalla. Sen kanssa samassa sisähäkissä on toinen uros sekä narttu, ja Jetro tulee hyvin toimeen molempien kanssa. Vaikka toinen uros välillä pistää Jetroa järjestykseen, ei Jetro asiasta hermostu vaan väistää kiltisti.

Tyttökoiran kanssa Jetrolla on lähes jatkuvat rieuhumisleikit käynnissä. Leikki näyttää hurjalta, mutta taitavasti molemmat pitävät riekkumisen vain leikin asteella. Jetro varmasti riemastuisikin, jos uudessa kodissa olisi leikkisä koirakaveri odottamassa!

Jetro vaikuttaa avoimelta, reippaalta ja aktiiviselta pojalta. Vielä Jetrolla on käytöstapoja opeteltavana, mutta eiköhän tämä ihmisrakas poika uuden kodin säännöt nopeasti opi. Jos kaipaat elämääsi vauhdikasta, sydämellistä ja aina iloista koirapoikaa, täyttäisi Jetro tämän kolon varmasti mielellään!

Viipurin koirat - Jetro

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.