Beata

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 2013

22.4.2016
Beata sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.6.2015
Beata on parivuotias pienehkö kaunis savunharmaa prinsessa, joka toivoisi pian matkalippua pois kamalalta tarhalta.

Keväällä Irina sai kuulla eräästä vanhasta mummosta, jonka luona asui liuta koiria. Mummo ei kuitenkaan kyennyt huolehtimaan eläimistään, ja osa koirista oli jäänyt hyvin huonolle hoidolle. Koirat korjattiin parempaan talteen. Beata oli tarhalle tullessaan hyvin arka ja se pääsi Pietariin kuntoutukseen. Nyt neiti on palannut tarhalle etsimään itselleen kotia. Beata onkin rohkaistunut todella paljon. Se ei vieläkään ole ensimmäisenä hyppimässä päin kun vieras saapuu, vaan tarkkailee tilannetta vähän kauempaa ylvään oloisena. Tarvittaessa Beata ilmoittaa vieraan tulosta myös napakasti haukkumalla, joten kerrostaloon emme häntä suosittele. Hieno neiti tulee mielellään hakemaan herkkuja ja jää paikalleen nauttimaan rapsutuksista.

Beata pääsi kokeilemaan hihnassa kulkemista rohkean häkkikaverinsa seurassa ja se sujui kohtuullisesti. Beata haki paljon turvaa toisesta lenkillä olleesta koirasta ja vaikutti olevan touhusta selkeästi hämillään. Päättäväisesti Beata kuitenkin kulki eteenpäin ja rauhoittui välillä tarkkailemaan ympäröivää maisemaa ja poseeraamaan kameralle. Beata voisi hyötyä tulevassa kodissaankin rohkeasta ja rauhallisesta koirakaverista. Mikään laumasielu Beata ei kuitenkaan ole, ja ylhäisyyttä tuntuukin välillä liian vilkkaat häkkikaverit ärsyttävän. Beatalle toivomme rauhallista perhettä ja kotia mieluiten paikasta, johon mahtuu myös vähän pystykorvan haukuntaa.

Viipurin koirat - Beata 13.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.