Lucy

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2017

2.6.2017
Lucy katselee häkin aidan takaa tuumivaisena. Häntä heiluu ja tassut teputtavat, mutta silti Lucya vähän ujostuttaa tehdä tuttavuutta.

Lucy ja sen sisarukset Liara, Liisa, Leyla, Lenni ja Lexa tuotiin tarhalle yhdessä Lucia-emon kanssa. Paikallinen eläinsuojelija oli kuullut hädässä olevasta pentueesta, ja Irina lupasi ottaa emon ja pennut vastaan. Yhdistyksen aktiivit olivat juuri tarhalla käymässä, kun Lucia ja pahvilaatikossa nököttäneet pennut tuotiin tarhalle. Nyt pennut alkavat olla jo siinä iässä, että kotimatka Suomeen voisi alkaa.

Lucy on sisarustensa tapaan vähän varovainen tyttö. Sen ilem on utelias ja sitä kiinnostaisi kyllä tulla tutustumaan, mutta ujous voittaa, eikä Lucy oikein tohdi lähestyä silitysetäisyydelle asti. Kuvaamista varten Lucyn saa kuitenkin varsin helposti otettua syliin. Kuvaamisen ajan Lucy napittaa kameraa kovin totisena - taisi sylissä oleminen olla sille kovin uusi asia.

Vaikka Lucy on vähän ujo tyttö, paistaa sen silmistä uteliaisuus ja kiinnostus, joten uskomme, että Lucy reipastuu kyllä, kunhan se pääsee omaan kotiin asti. Aikuinen koirakaveri mallia näyttämässä olisi varmasti myös suureksi avuksi.

Lucystä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Emo Lucia on noin 55 cm korkea ja parikymmenkiloinen, joten oletettavasti Lucystä tulee ainakin samaa kokoluokkaa. Kunhan Lucy pääsee kotiutumaan kunnolla, voi siitä kuoriutua varsin vilkas ja elämäniloinen tyttö. Siksi Lucy haaveilee aktiivisesta omistajasta - sellaisesta, joka lupaa viedä Lucyn pitkille lenkeille, haistelemaan metsän tuoksuja ja ihmettelemään taajaman tapahtumia. Lucy haluaa rinnalleen ihmisen, joka lupaa kulkea siinä Lucyn loppuiän. Vaikka yhteiselämän alku vaatisi töitä ja omistautumista, korvaa Lucy sen varmasti moninkertaisesti. Mikä olisi ihanampaa kuin huokaista illalla yhtäaikaa ja kellahtaa sohvalle vieretysten?

Viipurin koirat - Lucy 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.