Efim

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

15.5.2014
Efim sai kodin Viipurista.

22.2.2014
Efim on ihana, pieni, terrierimäinen pojannaskali! Se suhtautuu ujostellen vieraisiin ihmisiin ja vaikuttaa pennuksi rauhalliselta.

Efim ja sen emo Eshka sekä sisarukset EgorkaElai ja Elka löytyivät kovalla pakkasella lumihangesta. Joku oli ne sinne oletettavasti tarkoituksella heittänyt, eivät niin pienet pennut olisi kauaa hangessa selvinneet hengissä. Olga haki kodittoman sakin tarhalleen ja nyt ne kaikki toivovat löytävänsä täydelliset kodit itselleen.

Efim asuu Olgan peräkammarissa ja on hyvin hämmästynyt sinne saapuvista harvinaisista vieraista. Efim vähän arkailee tutustua vieraisiin ihmisiin, mutta pienen hännän vipatuksen saa jokainen kuitenkin Efimiltä tervehdykseksi. Jos tutustumiseen olisi enemmän aikaa, hämmentynyt pentu varmaankin vapautuisi leikkiin kanssamme.

Efimin päivät täyttyvät vielä huolettomasta kisailusta pentukavereiden kanssa. Jo pian olisi kuitenkin Efiminkin aika muuttaa omaan kotiin: siitä tulee pojan mielestä varmasti jännittävä hetki, mutta pian se elämä taas muuttuu riemuksi, kun kulmat ja kaverit tulevat tutuiksi.

Pentujen emo Eshka on noin 40 cm korkea, siro tyttönen. Emme osaa sanoa kuinka suuriksi nämä pennut lopulta kasvavat, mutta voinee olettaa, että aivan jättimäisiä niistä ei tule. Pennuissa lienee ripaus jotain terrieriä, joten uuden omistajan tulee varautua vähän terrierimäiseen luonteeseen.

Viipurin koirat - Efim

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.