Eshka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 40 cm)
Syntymäaika: 2012

17.4.2014
Eshka pääsi omaan kotiin pääsiäiseksi

21.2.2014
Eshka on hyvin ystävällinen ja kauniisti käyttäytyvä tyttö. Eshka-parka löydettiin pentuineen lumihangesta, mutta onneksi koko porukka saa nyt mahdollisuuden kunnollisten kotien löytämiseen.

Eshka ja sen pennut Efim, Elai, Elka ja Egorka löytyivät kovalla pakkasella lumihangesta. Joku oli ne sinne takuulla tarkoituksella heittänyt, eivät niin pienet pennut olisi kauaa hangessa selvinneet hengissä. Olga haki kodittoman sakin tarhalleen ja nyt ne kaikki toivovat löytävänsä täydelliset kodit itselleen.

Eshka on iloinen ja ystävällinen tyttö, niin vieraita ihmisiä kuin koiriakin kohtaan. Olgan mukaan Eshkan käyttäytyy aina hienosti ja siitä tuleekin varmasti vielä hyvä kotikoira jollekin mukavalle ihmiselle. Toki uuden omistajan tulee valmistautua siihen, että kotiutumisen jälkeen Eshka voi alkaa myös näyttää enemmän omaa tahtoaan. Mutta niinhän se on joka koiran kohdalla, ja saahan koiralla aina myös oma luonne olla!

Eshka on pienehkö eli noin 40 cm korkea. Sen häntä on vain puolikas normaalista pituudesta, emmekä tiedä, onko se joskus katkennut vai onko se syntymästään asti ollut lyhyt. Eshkan turkki on puolipitkä ja se vaatinee säännöllistä harjausta pysyäkseen takuttomana.

Viipurin koirat - Eshka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.