Silja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

10.10.2014
Silja ilahduttaa nyt omassa kodissa.

17.8.2014
Kuka se noin kovin riemastuu meistä ihmisistä? No Siljapa hyvinkin, sosiaalinen ja iloinen kaunotar!

Silja ja siskonsa Silmu oli hylätty yhdessä Irinan tarhalle. Pennut ovat selvästi olleet paljon ihmisten kanssa tekemisissä, niin sosiaalisia ja ihmisiin luottavaisesti suhtautuvia molemmat tytöt ovat. Kaikkiaan siskokset ovatkin hyvin samantyyppisiä, niin ulkoisesti kuin luonteeltaankin.

Silja juoksee iloisesti vastaan kaikkia tarhalla vierailevia ihmisiä. Silja näyttää kaipaavan kovasti ihmisseuraa ja siksi sille onkin tärkeää, että edes hetkeksi ehdimme pysähtyä rapsuttelemaan sitä. Silloin Silja nauttii koko pienen sydämensä kyllyydestä, sillä rapsutteluhetket tarhan kiireisessä arjessa eivät ole niin yleisiä kuin pennut toivoisivat.

Siljasta kasvanee ainakin keskikokoinen tyttö. Todennäköisesti Siljasta tulee aktiivinen ja ihmisrakas koira, mutta ilman tapakasvatusta ja koiramaista tekemistä saattaa Silja keksiä omia kepposiaan. Ja saattaa se keksiä niitä siltikin. Mutta sellaista elämä koiranpennun kanssa aina on, varautumista kenkien nakerteluun, sohvien kaiveluun ja tuolinjalkojen jyrsimiseen.

Silja on eloisa, kaunis ja ystävällinen tyttö - täydellistä koirakaveriainesta siis. Jos olet varmasti suloisen Siljan arvoinen uusi omistaja, heiluttaa Silja sinulle häntäänsä vimmatusti ja toivoo kovasti yhteydenottoa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.