Ania

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2013

9.5.2014
Onnellinen Ania sai jäädä kotihoitopaikkaansa.

26.1.2014
Ania on kovin suloinen, mutta vielä vähän ujo tyttö. Kunpa Ania pääsisi pian omaan kotiin reipastumaan!

Ania ja sen Aura-sisko sekä Aarni-veli löydettiin metsästä. Pentuparat oli hylätty sinne ja jätetty täysin oman onnensa nojaan. Onneksi paikalliset eläinsuojelijat kuulivat asiasta ja hakivat pennut turvaan. Nyt sisarukset odottelevat koteja Irinan tarhalla.

Ania on kovin kaunis pörröturkkinen tyttö. Aniaa vielä vähän ujostuttaa vieraat ihmiset, eikä se vapaaehtoisesti uskalla tulla silitysetäisyydelle. Herkut sille kelpaavat kuitenkin mainiosti kädestä, ja saa Anian syliinkin napattua, kun vähän jaksaa yrittää.

Koska Ania on nähnyt maailmaa vasta kovin vähän, tulee se tarvitsemaan kärsivällisen omistajan, joka jaksaa pennun tahtiin totuttaa sitä elämässä vastaantuleviin asioihin. Fiksuna tyttönä Ania tottuu vielä varmasti kaikkeen tarpeelliseen, kunhan sitä opastetaan pitkäjänteisesti. Reipas koirakaveri kotona odottamassa olisi varmasti Anian mieleen! Ania toivoisi kutsun omaan kotiin käyvän jo pian, jotta Ania pääsisi näkemään muutakin maailmaa kuin koiratarhan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.