Nao

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

30.1.2014
Nao sai kodin Helsingistä.

22.12.2013
Naon nähdessään ei voi muuta kuin huokailla syvään, niin uskomattoman suloinen ja kaunis tyttö se on. Nao toivoisi pian pääsevänsä oman kodin lämpöön.

Nao ja sen veli Noa päätyivät tarhalle tuntemattomasta syystä. Pörröturkkinen Nao ujostelee vieraita vielä hiukan vaikka kovin uteliaana istuukin ja katselee mitä tarhavieraat ympärillä puuhaavat. Lähestyessä Naoa tyttönen ottaa pikkuiset jalat alleen ja kipittää kauemmas, mutta pian sen saa kuitenkin kaapattua syliin rapsuteltavaksi. Liikuttava tyttö istuu häkeltyneen näköisenä sylissä, täysin tietämättömänä saamastaan ihailusta, antaen silitellä ja rapsutella itseään kiltisti.

Nao kaipaa ihmistä, jolla on jaksamista ja aikaa pienelle pennulle. Alussa kaikki uusi voi tuntua jännittävältä, mutta ymmärtäväisellä ja rauhallisella sopeuttamisella pääsee pitkälle. Suloisesta Naosta kuoriutuu varmasti kotioloissa reipas ja menevä neiti, joka tulee tarvitsemaan myös riittävästi liikuntaa ja muuta aktiviteettia, jotta nuoren koiran energia saa purkautua toivotulla tavalla.

Vaikka Nao on nyt kaunis ja suloinen pentu, kasvaa sekin jonain päivänä aikuiseksi, isoksi koiraksi. Jaksaahan Nao ilahduttaa ja sulostuttaa sinua vielä 10 vuoden päästäkin?

Viipurin koirat - Nao

Viipurin koirat - Nao

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.