Mai

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2014

24.9.2014
Mai loikkasi omaan kotiin.

17.7.2014
Pikku-Mai löydettiin kaatopaikalta siskojensa ja veljiensä kanssa. Nyt tyttö toivoisi jonkun kivan ihmisen huomaavan sen ja tarjoavan sille hyvän kodin.

Mai ja sen viisi sisarusta, Metku, Muisku, Maura, Malla ja Mortti, tuotiin Irinan tarhalle heinäkuun alussa. Pennut olivat eläneet kaatopaikalla yhdessä emonsa kanssa, mutta ilmeisesti niiden olemassaolo sielläkin oli häirinnyt jotakuta niin paljon, että emo ammuttiin. Muutama avulias ja eläinrakas ihminen oli kuullut kaatopaikalla ilman emoa elävistä pennuista, ja he kävivät hakemassa pennut parempaan turvaan.

Mai on suloinen tyttö, joka on kovasti kiinnostunut ihmisistä. Mai ei kuulu pentueen innokkaimpiin eikä ujoimpiin pentuihin vaan on siitä välistä: rauhallisena tyttö katselee vieraita, ja kun sitä lähestyy, tervehtii se iloisesti ja ystävällisesti. Maistakin saattaa vielä kuitenkin kuoriutua rasavilli viikari, joka tulee kauhistuttamaan ja hauskuuttamaan omistajiaan pikku kepposillaan. 

Mai kasvaa ainakin keskikokoiseksi tytöksi, ja etsii sellaista omistajaa, joka jaksaa panostaa pennun tapakasvatukseen. Uudet asiat ja tilanteet voivat aluksi olla jännittäviä, mutta kun rauhallisesti ja kärsivällisesti jaksaa Maita niihin sopeuttaa, ollaan jo oikealla tiellä.

Mai ei halua joutua hylätyksi enää koskaan, joten ennen kuin edes harkitset kodintarjoamista sille, mieti tarkkaan ainakin seuraavaa kymmentä vuottasi. Elämässä tapahtuvat muutokset kuten muutto, lapsen syntymä tai ero eivät ole syitä luopua Maista. Jos kuitenkin olet valmis sitoutumaan tyttöön sen loppuelämäksi, muuttaisi Mai varmasti mielellään luoksesi!

Viipurin koirat - Mai & Malla 2.8.2014

Viipurin koirat - Mai 13.7.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.