Alisa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

18.11.2014
Alisa haettiin omaan kotiin.

17.10.2014
Alisa on sosiaalinen ja iloinen tyttö. Hännän heilutuksesta ei tule loppua, kun Alisa saa sen niin rakastamaa seuraa ihmisistä, tutuista tai tuntemattomista.

Alisa ja sisko Amina päätyivät hyvin pieninä pentuina emonsa kanssa Olgan tarhalle. Pennut saivat varttua omassa rauhassaan, mutta nyt tytöt ovat jo niin isoja, että ne saavat temmeltää muiden Olgan tarhan koirien joukossa. Ja nämä reippaat mimmit eivät jää isompienkaan jalkoihin, sen verran reippaasti ne touhottavat porukassa mukana!

Alisa vaikuttaa hyvin avoimelta ja mutkattomalta pennulta: se ei aristele tai epäröi vieraitakaan ihmisiä kohdatessaan, vaan päinvastoin Alisa olisi tekemässä tuttavuutta heti kaikkien kanssa. Häntä vispaa sellaista vauhtia, että lentoon lähtö ei ole kaukana!

Tarhan vilskeessä Alisa saa aimo annoksen koirankielen opiskelua, joten Alisa on oppinut tulemaan erittäin sujuvasti toimeen hyvin monenlaisten koirien kanssa.

Pentujen emo on noin 50 cm korkea, mutta saattaa olla, että siskokset kasvavat emoaan jonkin verran isommiksi. Alisa etsii siis sellaista omistajaa, joka haaveilee reippaasta, keskikokoisesta koirasta. Arkitottelevaisuuden opettamista ei sovi unohtaa, ettei pentuiän ohittamisen jälkeen hihnan päässä rieku turhan vallatonta nuorta tyttöä. Mutta fiksu Alisa oppii tarvittavat aidot varmasti nopeasti, kunhan omistaja jaksaa siihen vähän panostaa!

Uuden omistajan on myös syytä muistaa, että Alisa on kasvanut koko pentuikänsä tarhalla. Se ei siis ole nähnyt yhtään ulkopuolista maailmaa, ja siksi onkin tärkeää, että se rauhassa totutetaan sitä mahdollisesti ihmetyttäviin asioihin. Reippaana tyttönä Alisa kuitenkin varmasti tottuu uusiinkin asioihin ja tilanteisiin nopeasti.

Viipurin koirat - Alisa 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.