Valentino

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

6.2.2014
Valentino löysi kodin Hyvinkäältä.

25.12.2013
Valentino on mitä liikuttavin pieni koira-poika, joka ainoana toiveena olisi päästä pois isolta koiratarhalta nauttimaan kaikista niistä asioista, mistä pienen pennun kuuluisi saada nauttia.

Sisarukset Valentino ja Valeria päätyivät tuntemattomasta syystä Irinan tarhalle etsimään uutta kotia. Liekö syynä ollut vain halu päästä eroon kahdesta pissalätäköitä tekevästä pennusta vai mikä, mutta nyt kaksikko toivoo onnensa kääntyvän ja oman kodin löytyvän ennen kovia pakkasia.

Valentino kummastelee ja tarkkailee siskonsa tapaan vieraita vielä turvallisen välimatkan päästä, mutta ei näytä pahemmin olevan moksiskaan, kun se nostetaan syliin kuvausta varten. Herkän ja sympaattisen oloista Valentinoa tekisi mieli vain rapsutella, rapsutella ja rapsutella. Lyhyt hellittelytuokio on silti pakko keskeyttää, sillä kuvausjonossa on vielä monta uutta pentua. Hieman haikeana pikku Valentino on laskettava lämpimästä sylistä pois, ja se käveleekin oitis siskonsa luo takaisin.

Valentino reipastuu varmasti, kunhan pääsisi vain ensin pois tarhalta omaan kotiin. Iso koiratarha on pikkuiselle pennulle pelottava paikka asua eikä säännöllistä ihmiskontaktiakaan ole riittävästi tarjolla. Valentino ei voi muuta kuin odotella ja luottaa siihen, että joku senkin vielä huomaisi ja haluaisi omakseen.

Viipurin koirat - Valentino

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.