Hukka

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

2.3.2015
Hukan kuulumisia omasta kodista:

"Kaikki on mennyt alusta asti hyvin. Hukka on herttainen, kiltti, leikkisä, tottelevainen iloinen poika. On sulattanut kaikkien vieraidenkin sydämet. Tulee toimeen kaikkien kanssa, ihmisten ja koirien.

On oppinut sisäsiistiksi ja ei ole tehnyt tuhoja, paitsi omia lelujaan on hajottanut jo useamman. :D Mitään käytösongelmia ei ole ollut. Ainut "ongelma" on se, että "nenä vie", eli hyppii keittiön tasoja vasten, jos siellä on jotain ruokaa. Mutta tottelee, kun käskemme alas ja kun ruokia ei jätä tason reunalle, niin ne eivät ehdi mennä parempiin suihin. :D

Eroahdistustakaan ei ole tullut, Hukka viihtyy yksinkin, mutta nauttii rapsutuksista iltaisin sohvalla sylissä tai vieressä maaten. :)

Yllättävän hyvin ja helposti kaikki on mennyt.

Hukka on aivan loistopoika! :) ♡"

18.12.2014
Pikku Hukka loikki omaan kotiinsa.

8.11.2014
Suloisempaa pikku-Hukkaa saa kyllä etsiä! Vaikka Hukka alkuun meitä vieraita ihmisiä vähän ihmetteleekin, istua kököttää se silti rauhallisesti sylissä vieraiden ihasteltavana.

Niin on vain Hukankin kohtalona ollut joutua tänä syksynä hylätyksi ja Irinan suurelle koiratarhalle kotia etsimään. Miksi joku on tästäkin suloisesta pennusta halunnut eroon, sitä emme tiedä. Hukkaa toivookin nyt kovasti, että joku huomaisi sen ennen talven kovimpia pakkasia ja se pääsisi pikaisesti oman kodin lämpöön ja turvaan!

Hukka majailee kymmenien muiden pentujen kanssa sisällä pentukopin lämmössä. Poika nuuhkii varovaisen uteliaana vieraita, mutta ujostelee vielä hiukan sille outoja ihmisiä. Sylissä Hukka istua kököttää kiltisti ja katselee meitä ihmisiä silmät suurina ihmetyksestä. Pieni kostea nenä haistelee uteliaana kasvoja ja taitaapa Hukka tuumata, ettei sylissä oleminen ja rapsutuksien saaminen nyt hullumpi juttu ollutkaan.

Hukasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Vaikka Hukka suloinen poika onkin, täytyy sillekin kodin tarjoamisen olla tarkkaan ja pitkälle harkittu asia. Hukka ei halua joutua enää ikinä uudestaan elämässään kodittomaksi, joten olethan varma, että hermosi kestää pienen koirapojan metkut ja aikasi ja kärsivällisyytesi uusien asioiden opettelun? Jos olet miettinyt asiat ainakin sataan kertaan läpi, odottaa Hukka jo malttamattomana Suomeen muuttoa!

Viipurin koirat - Hukka 8.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.