Karasik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 8/2013

16.11.2014
Karasikin terveisiä uudesta kodista:

"Kolmessa viikossa on tapahtunut paljon etenemistä siitä nurkassa istuvasta häkeltyneestä koirapojasta. Tuntuu kuin Kassu olisi ollut pidemmän aikaa kuin kolme viikkoa, niin hyvin on kotiutunut. Ulkoilu sujuu hihnassa tosi hyvin ja lenkkejä on pikku hiljaa pidennetty. Pihalla juostaan jo vapaana, välillä pallon kanssa tai muuten vaan "hepuleita " saaden. Sisäsiisteys on ollut hallussa alusta asti ja vahinkoja sisälle ei ole tullut. Yksinolo on sujunut hyvin eikä mitään kivaa ole keksitty vaan enimmäkseen nukkuu, kun on yksin. Muutamia perusasioita kuten istu, paikka, tänne ollaan opeteltu ja Kassu on oppinut ne todella nopeasti.

Koirakavereina käy Rölli ja Into (tyttären koirat), joiden kanssa pihalla juostaan kilpaa toisaan jahdaten ja sisälläkin voidaan vähän peuhata. Liitteenä kuva yhteisestä koulutustuokiosta.

Aivan ihanan koiran saimme ja paljon uutta on opittu ja paljon vielä oppimatta, mutta onneksi meillä on aikaa."

30.10.2014
Karasik ilahduttaa nyt omassa kodissa.

7.6.2014
Oi, miten ihana herkkä poika Karasik onkaan! Ja miten paljon se nauttiikaan silityksistä, silmät ummessa.

Ensin Karasik kiertelee tarhavieraita vähän kaempaa, mutta kun sen luottamuksen voittaa, ei nojailusta ja silityksistä tule loppua. Karasik on selvästi kaikkien koirien kaveri, vaikka Olgan pihalla vilinää riittääkin. Velipoika Boomer muutti jo Suomen Vantaalle ja kyllähän Karasikiakin kovasti kiinnostaisi saada matkalippu rajan taakse ikiomaan kotiin.

Viipurin koirat - Karasik

14.1.2014
Boomer ja Karasik ovat veikeitä velikultia. Ne suhtautuvat avoimesti kaikkiin ihmisiin ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Ne ovat ensimmäisenä vastassa Olgan tarhalle saapuvia vieraita.

Viipurin koirat - Karasik 1.3.2014

Viipurin koirat - Boomer & Karasik 11.1.2014

15.12.2013
Karasik on kertakaikkisen valloittava pentu! Energiaa pojassa piisaa, mutta sen hyväntahtoista hössötystä katsoessa ei voi muuta kuin hymyillä leveästi.

Karasik ja veljensä Boomer hylättiin pahvilaatikossa Olgan aidan taakse syksyllä. Olga kuuli pihalleen surumielistä vikinää ja ikäväkseen löysi yllätyksen, joka käsitti kaksi alle vieroitusikäistä urospentua. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi pentujen korjaaminen turvaan. Alkuajat veljeksiä piti ruokkia pullosta, sillä pennut olisivat vielä kaivanneet kipeästi emon maitoa ja hoivaa. Onneksi sitkeät pojat selvisivät hylkäyksestä ja pulloruokinnasta ja nyt nämä virkeät veljekset ovat aivan muuttovalmiita Suomeen!

Karasik on hyvin persoonallisen värinen poika hauskan punaisen nenänsä kanssa. Luonteeltaankin Karasik on mainio: loputtoman avoin, reipas ja touhukas - kuten jokaisen pennun kuuluisi ollakin. Pulloruokinta on varmasti avittanut sitä, että Karasik on varsin voimakkaasti leimautunut ihmisiin. Karasik haluaakin jatkuvasti huomiota, koska se nyt vain on parasta, mitä poika maailmassa tietää!

Karasikista kasvaa varmasti komea ja iloinen nuorimies, joka tulee tuomaan omistajansa elämään monia ihanan iloisia hetkiä. Mutta harvoin elämä on pelkkää riemuitsemista, joten uuden omistajan tulee varautua myös mahdollisiin haasteisiin: erimerkiksi huolellinen yksinolon harjoitteleminen tulee olemaan Karasikin kanssa tärkeää, sillä vahvasti ihmisiin leimautuneena poikana voisi arvella, että yksinjääminen voi aluksi olla  pojalle kova paikka. Ja toki tämä vilkas poika tulee tarvitsemaan paljon muutakin harjoittelua!

Karasik varttunee ainakin keskikokoiseksi pojaksi. Veljesten rokotukset ovat jo voimassa, joten molemmat odottelevat lähtölupaa Suomeen kuumeisesti.

Viipurin koirat - Boomer & Karasik

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.