Amir

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

9.5.2014
Amir löysi oman kodin.

6.3.2014
Amir-pojalle joudutaan etsimään uusi koti. Amir odottelee yhteydenottoja Turussa.

Amir oli ensimmäisinä päivinä vähän ihmeissään ja kauhuissaan paikan vaihdoksesta. Parissa päivässä poika kuitenkin rentoutui ja ottaa elämän jo ihan iisisti. Amir leikkii leluillaan ja yrittää kaikkensa, jotta kotihoitopaikan toinen koira ja kissatkin innostuisivat hänen leikeistään. Amirista vieraat ovat kivoja ja ryntää tervehtimään jokaista. Lapsistakin Amir pitää, mutta sen hellyydenosoitukset ja pusut saattavat olla vähään rajuja. Autossa matkustaminen sujuu myös hyvin. Toistaiseksi näyttää siltä, ettei Amir hauku tai vahdi kamalasti, joten kerrostalokin saattaisi tulla tämän pojan kohdalla kyseeseen. Amirille on alettu opettamaan kotihoidossa jo pieniä fiksuja tapoja ja käskyjä ja nuorukainen oppiikin uutta nopeasti. Amir jatkaisi opintojaan mieluusti omassa kodissa.

Amirin yhteyshenkilönä toimii Susanna, susanna.viipurinkoirat(a)gmail.com. Otathan itse yhteyttä yhteyshenkilöön adoptiohakemuksen täytettyäsi.

Viipurin koirat - Amir koirapuistossa

6.2.2014
Amir sai kodin Mietoisista.

21.12.2013
Pörrötukkainen Amir sulattaa sydämen kuin sydämen. Pikku-Amir ujostelee vielä hiukan vieraita, mutta eiköhän poika nopeasti reipastu omaan kotiin päästyään!

Amir tuotiin Irinan tarhalle äitinsä Assin ja siskonsa Aminan kanssa. Pennut olivat tuolloin alle kuukauden ikäisiä, mutta sinnittelivät ja pysyivät elossa. Nyt molemmista on kasvanut kauniita harmaaturkkeja, ja sisarusten suurimpana toiveena olisikin löytää oma koti ennen pahimpien pakkasten tuloa!

Amir ja Amina elävät kymmenien muiden pentujen kanssa samassa pentuaitauksessa. Ujo Amir ei oikein tohdi vielä tulla vieraita sen kummemmin tervehtimään, ja valokuvausta varten poika pitääkin hakea sisältä pentumökistä. Amiria vähän jännittää, mutta silti se istuskelee rauhallisesti sylissä kuvattavana ja rapsuteltavana.

Amir etsii sitoutumiskykyistä omistajaa, joka jaksaa huolehtia pojasta vaikeinakin aikoina. Amirin tuleva ihminen ymmärtää, että vain vähän elämässään nähnyt poika tarvitsee aikaa ja ymmärrystä sopeutuakseen. Uudet tilanteet ja asiat voivat jännittää, mutta niistä selvitään yhdessä.

Amirista kasvaa vähintään keskikokoinen komistus, ja poika on valmis matkustamaan Suomeen heti oikean kodin löydyttyä.

Viipurin koirat - Amir

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.