Emmi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

10.2.2014
Emmilii sai kodin Helsingistä.

16.12.2013
Kaunis Emmi on iloinen ja leikkisä tyttö. Emmi toivoisi löytävänsä pian oman kodin, jotta se pääsisi näkemään muutakin maailmaa kuin tarhan aitaukset!

Emmi ja siskonsa Essi syntyivät tarhalla. Niiden emo on hyvin arka narttu, joka päätyi tarhalle viimeisillään raskaana. Pentuja syntyi useampia, mutta ainoastaan sitkeät Essi ja Emmi selvisivät hengissä.

Emmi on siskoksista vähän tuumivaisempi. Uteliaasti molemmat siskot kyllä lähestyvät vieraitakin ihmisiä, mutta siinä missä Emmi viime senteillä vähän pysähtyy ihmettelemään, rientää Essi hyppimään vasten. Emmi ei kuitenkaan ole mikään arka tyttö, vaan se vain tuntuu tarvitsevan hetken harkinta-ajan ennen päätöksiä. Kun tuumaustauko on kulunut, rientää Emmikin hyppimään vasten eikä syliinkään nostaminen sitä enää kauhistuta.

Emmi on kovin sympaattinen pikkutyttö. Koska se on syntynyt tarhalla eikä se ole mitään muuta maailmaa koskaan nähnyt, tulee uuden omistajan valmistautua hyvin siihen, että Emmille pitää rauhalliseen tahtiin esitellä kaikkea uutta ja ihmeellistä elämässä vastaan tulevaa. Oikealla opastuksella Emmi sopeutuu vielä varmasti hyvin uuteen asuinympäristöön ja uuteen perheeseen.

Siskosten emo on pienehkö keskikokoinen narttu, ja koska Emmikin on varsin siro pentu, niin tuskin Emmikään ihan jättikokoiseksi koiraksi venähtää. Emmi haluaisi omaan kotiin tammikuun puolen välin jälkeen!

Viipurin koirat - Emmi & Essi

Viipurin koirat - Emmi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.