Stella

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2014

31.7.2014
Pikku Stella ei ole enää koditon!

8.7.2014
Vähän varoen, mutta kuitenkin pieni häntä kovasti heiluen, Stella tulee tutustumaan. Syliin pääseminen taitaa olla Stellan mielestä maailman ihanin juttu.

Stella ja sen siskot Stina ja Selina ovat kolme kovin samanoloista sisarusta. Jostain syystä joku ei jaksanut etsiä näille suloisille partanaamoille koteja, vaan hylkäsi ne tarhalle odottamaan mahdollista uutta omistajaa. Tarhalle joutuminen hämmensi koko sisarparvea melkoisesti, mutta hiljalleen nämäkin tytöt tottuvat tarhan vilkkaaseen elämään.

Stella on siskoista reippain. Vähän varoen Stellakin tulee tekemään tuttavuutta. Kuitenkin sen pieni häntä heiluu tauotta ja niin vauhdilla, ettei mitään epäselvyyttä jää siitä, etteikö Stella olisi hyvin innoissaan uusista tuttavuuksista. Jos rapsutukset koittaa lopettaa, huitaisee Stella ystävällisesti tassullaan: etkö voisi vielä hetken silitellä? Ja kun Stella pääsee syliin, ei se haluaisi sieltä pois enää lainkaan: pää vasten olkapäätä se haluaisi nukahtaa siihen, unohtaa meluisan tarhan ja matkustaa suoraan omaan kotiin.

Stella vaikuttaa vielä rauhalliselta pennulta, mutta se saattaa olla vielä hämillään tarhalle joutumisesta. Parrakas kuono kertonee siitä, että Stellan ja sen siskojen taustalta löytyy hitunen terrieriä. Terrierit ovat yleensä vilkkaita ja energisiä koiria, joten uuden omistajan tuleekin olla valmistautunut siihen, että muutaman kuukauden päästä vapaa-aika täyttyy hyvinkin tiiviisti koiran kanssa puuhailusta ja sen kouluttamisesta.

Viipurin Koirat - Stella

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.