Metku

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2014

21.8.2014
Metku matkusti omaan kotiin.

17.7.2014
Metku on iloinen, reipas ja eloisa pentu, joka pitää kovasti ihmisistä. Metku löydettiin veljiensä ja siskojensa kanssa kaatopaikalta.

Metku ja sen viisi sisarusta, Mortti, Muisku, Maura, Malla ja Mai, tuotiin Irinan tarhalle heinäkuun alussa. Pennut olivat eläneet kaatopaikalla yhdessä emonsa kanssa, mutta ilmeisesti niiden olemassaolo sielläkin oli häirinnyt jotakuta niin paljon, että emo ammuttiin. Muutama avulias ja eläinrakas ihminen oli kuullut kaatopaikalla ilman emoa elävistä pennuista, ja he kävivät hakemassa pennut parempaan turvaan.

Metku on iloinen, ihmisrakas ja veikeä poika, joka ottaa vieraat avosylin vastaan. Poika vaikuttaa kovin uteliaalta, kuten pennun kuuluukin, ja se tarkkailee herkeämättä aidan raosta tarhan tapahtumia. Vieraita saadessaan alkaa Metkun häntä vispaamaan ja pikku kieli antaa märän pusupesun kaikille rapsuttelijoille.

Metkun jyhkeistä tassuista voi päätellä, että siitä kasvaa ainakin keskikokoinen poika. Nimensä mukaisesti se tulee varmasti vielä aiheuttamaan harmaita hiuksia omistajalleen kepposia tehdessään, mutta kunhan pidetään huolta, että pojalle tarjotaan riittävästi liikuntaa ja muuta puuhaa, pääsee Metkunkin energia purkautumaan oikealla tavalla. Metku etsii myös sellaista ihmistä, joka jaksaa panostaa pennun tapakasvatukseen, jotta siitä kasvaisi hieno ja hyväkäytöksinen nuorimies.

Jos olet harkinnut päätöstäsi tarkkaan ja hartaasti, sekä olet varma, että Metku jaksaa ilahduttaa sinua vielä kymmenenkin vuoden päästä, odottaa poika innokkaana yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Metku

Viipurin koirat - Metku 12.7.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.