Elsi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

4.9.2014
Onnellinen Elsi loikki omaan kotiin.

29.6.2014
Hapsukorvainen Elsi on juuri niin hauska tyttö kuin miltä näyttääkin! Tylsät hetket uuden omistajan elämässä ovat takanapäin, kunhan valloittava Elsi pääsee kotiutumaan. 

Elsin ja sen neljän sisaruksen, EmilinEllinEsterin ja Eevan, elämä meinasi päättyä hyvin julmasti ennen kuin se juuri ehti alkaakaan. Kun olimme huhtikuun lopussa käymässä Viipurissa, saapui Irinan tarhalle pari paikallista ihmistä mukanaan pahvilaatikollinen alle luovutusikäisiä pentuja. He kertoivat löytäneensä laatikon keskeltä autotietä: joku oli siis päättänyt hankkiutua pennuista eroon jättämällä ne kylmästi pahvilaatikossa odottamaan yliajavaa autoa. Onneksi nämä ihmiset pysähtyivät laatikon huomatessaan ja pelastivat siten pentuparkojen hengen.

Koska pennut olivat kovin pieniä tarhalle tuotaessa, eivät ne todennäköisesti olisi pärjänneet siellä mitenkään ilman emoaan. Irina sai järjestettyä kaikeksi onneksi pennuille kotihoitopaikan, jonka kulut yhdistys kustansi. Pennuista varttui hoitopaikassa reippaita ja sosiaalia koiranalkuja, jotka kaikki ovat nyt omaa kotia vailla! Nyt sisarukset onkin jo siirretty tarhalle odottamaan kotejaan.

Elsi on mahdottoman suloinen tyttö hapsuisten korviensa kanssa. Luonteeltaankin Elsi on aika kympin tyttö: reipas ja touhukas pentu, joka rakastaa niin painia sisarustensa kanssa kuin toisaalta kavuta syliin ja nauttia rapsutuksista. Vielä Elsin elämä on huoletonta, mutta mitä kauemmin Elsi joutuu tarhalla aikaansa viettämään, sitä turhauttavammaksi päivät siellä alkavat käydä.

Elsistä ja sen sisaruksista kasvaa ainakin keskikokoisia koiria. Jottei elämä menisi hihnassa hillumiseksi ja naapurien haukkumiseksi, etsii Elsi sellaista omistajaa, joka jaksaa ja haluaa panostaa pennun tapakasvatukseen. Fiksuna tyttönä Elsi oppii tarvittavat taidot varmasti nopeasti, mutta senkin jälkeen elämässä pitää olla riittävästi touhuttavaa, ettei Elsi tylsyyksissään joudu keksimään omaa puuhattavaa! Jos nämä asiat on jo tarkkaan harkittu ja sitoutuminen koiraan tulee olemaan 110-prosenttista: Elsi ei malta odottaa yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Elsi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.