Vekku

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

23.12.2014
Vekun hartain toive toteutui ja pienellä on nyt oma koti.

23.11.2014
Vekkua onnisti ja se pääsi pois tarhan kylmyydestä. Vekku odottaa kotiehdokkaita hoitopaikassaan Espoossa.

Vekun kyselyihin vastaa Laura. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Lauran tavoittaa osoitteesta laura.viipurinkoirat@gmail.comTutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

13.10.2014
Suloinen Vekku toivoo oman kodin löytyvän pian! Vekku on juuri hylätty tarhalle ja on kaikesta kovin ihmeissään.

Pikku-Vekku hylättiin tuntemattomasta syystä Irinan tarhalle lokakuun alussa. Vekku on luonnollisesti kovin ihmeissään ja jännittynyt tarhalle joutumisesta. Iso koiratarha voi olla pienelle pennulle pelottava paikka, ja Vekun mielestä turvallisinta onkin majailla kopin kätkössä suojassa. Vekku ujostelee ihmisiä sen verran, ettei ole vielä valmis omaehtoisesti tulemaan luokse rapsuteltavaksi. Toivomme tietysti, että Vekku reipastuisi toivuttuaan alkuhämmennyksestä, mutta saattaa myös olla, että se tulee aina olemaan hieman varovainen poika.

Vekku toivoisi nyt koko sydämestään, että löytäisi oman ihmisen, joka ymmärtäisi, että ujon pojan sopeuttaminen kotikoiran elämään ja uusiin asioihin voi viedä aikaa. Mitä nopeammin Vekku pääsee pois tarhalta, sen parempi. Vekku ei pyydä paljon vaan sille riittäisi ihan tavallinen koti, lämmin peti, kunnollinen ruoka sekä turvallinen ja rakastava kainalo.

Jos olet miettinyt päätöstäsi tarkkaan ja valmis sitoutumaan uuteen ystävääsi loppuelämäksesi, odottaa Vekku malttamattomana yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.