Zlata

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2013

18.2.2015
Zlata eli Nova menehtyi onnettomuudessa. Sitä ennen se ehti viettää Suomessa lyhyen, mutta aktiivisen ja onnellisen elämän. Novaa jäi syvästi kaipaamaan oma perhe.

13.3.2014
Zlata matkasi omaan kotiin.

14.1.2014
Zlata vaikuttaa ihan täydelliseltä pennulta: reippaalta, avoimelta ja kaupan päälle vielä kovin kauniilta!

Zlata ja sen sisarukset GulyMonyBuly ja Demo ovat hauska joukkio. Ulkonäön perusteella olisi hyvin vaikea uskoa, että tämä viisikko todella on samaa pentuetta. Zlatasta on vaikea löytää emon piirteitä ulkoisesti, mutta kaunis tyttö Zlata on silti! Pentujen emo on n. 35 cm korkea, lyhytjalkainen ja ystävällinen tyttö.

Zlata on hyvin ystävällinen ja aurinkoinen pentu. Touhua täynnä se viipottaa ympäri huonetta ja käy vähän väliä moikkaamassa myös ihmisiä. Pentujen keskinäiset leikit tuntuvat kuitenkin vielä olevan Zlatan elämässä se tärkein juttu, ja siksi se voisikin riehua sisarustensa kanssa tauotta! 

Vaikka pentujen emo on varsin pieni, voi pennuista kasvaa emoaan selvästi suurempia. Jättiläisiksi nämä pennut eivät varmasti vartu, mutta korkeutta tulee kuitenkin todennäköisesti hieman enemmän kuin emolla. Vilkkaat ja aktiiviset pennut etsivätkin koteja, joissa pienehköihinkin koiriin suhtaudutaan kuten isompiinkin, eli koirien kanssa ollaan valmiita lenkkeilemään, leikkimään ja kouluttamaan kuten pitää.

Viipurin koirat - Zlata

Viipurin koirat - Zlata

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.