Zinaida

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

27.3.2014
Zinaida matkusti omaan kotiin.

15.2.2014
Iloinen Zinaida ei tahdo saada huomiosta tarpeekseen! Häntä vipattaen se tassuttaa perässämme aitauksessa ja koko ajan tahtoisi vain syliin lämmittelemään ja siliteltäväksi.

Zinaida hylättiin emonsa Mantan sekä sisaruslauman kanssa Irinan tarhalle, kun pennut olivat alle kuukauden ikäisiä. Pentujen emo Manta on erittäin ystävällinen ja rauhallinen tyttö, joten jos Zinaidasta kasvaa yhtään äitinsä veroinen, tulee siitä oikein mukava tyttö! Zinaidan siskoja ovat Zahra ja Zeta.

Zinaida on hyvin avoin ja iloinen tyttö, joka tuntuu suhtautuvan aurinkoisesti kaikkeen ympärillä tapahtuvaan. Vaikka tarhalla on kylmää ja kosteaa, ei se Zinaidan iloa lannista, vaan tyttö innostuu ihmisseurasta ihan yhtä kovasti kuin koska tahansa. Myös leikit toisten pentujen kanssa ovat Zinaidan mielestä ihana juttu ja kovin innoissaan tyttö on valmis pieneen juoksemishetkeen koska tahansa.

Zinaida vaikuttaa reippaalta ja aktiiviselta tytöltä, joten uuden omistajan on syytä olla valmis liikkumaan ja touhuamaan tytön kanssa niin paljon kuin tuntuu tarpeelliselta! Ulkonäön perusteella Zinaidassa voisi olla saksanpaimenkoiraa, joten joku koiramainen harrastus voisi myös olla Zinaidan mieleen. Pääasia kuitenkin on, että tyttö saa paljon huolenpitoa, riittävästi peruskoulutusta ja runsaasti mielekästä tekemistä, niin että elämä on kunnon koiranelämää!

Viipurin koirat - Zinaida 1.3.2014

Viipurin koirat - Irinan tarhalla 1.3.2014

Viipurin koirat - Zinaida

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.