Tiiu

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

18.8.2014
Tiiu valloitti itselleen oman perheen.

9.8.2014
Kaunis Tiiu on valmis hurmaamaan kotihoitopaikassaan Somerolla.

Tiiun kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

2.8.2014
Kaunis Tiiu odottelee edelleen tarhalta pois pääsyä. Tiiu vaikuttaa varsin rauhalliselta ja melko varovaiselta tytöltä.

Tiiun veljistä Tuisku on päässyt Suomeen, mutta Titukselle kävi surullisesti: se sairastui ja menehtyi, vaikka se vietiin Pietariin saakka lääkäriin hoitoa saamaan. Millainen mahtaa olla Tiiu-siskon kohtalo?

Viipurin koirat - Tiiu 2.8.2014

5.6.2014
Tiiu on uskomattoman suloinen ja liikuttava pikku tyttö, joka innosta loikkien iloitsee ihmisten seurasta vaikka sitä vähän aluksi jännittääkin.

Tiiun ja sen veljien Tuiskun ja Tituksen elämä ei alkanut kovin onnellisten tähtien alla. Kolmikko eli jonkun paikallisen alkoholistin luona, mutta pian ne onneksi pääsivät Irinan tarhalle suojaan ja omaa kotia etsimään.

Kaikki kolme pentua vaikuttavat iloisilta, ystävällisiltä ja leikkisiltä vekaroilta, jotka telmivät toistensa kanssa minkä jaksavat. Tiiua aluksi hieman jännittää vieraat ihmiset, ja se juoksee ja hyppelehtii häntä heilun kopin ja vieraiden välillä, nopeasti välillä sormia lipasten. Kun tyttönen huomaa, että ei ne vieraat mitään pelottavia tyyppejä olekaan, uskaltaa se jo paljon reippaammin tulla tutustumaan. Tiiu vaikuttaa oikein kultaiselta ja suloiselta tytöltä, joka toivoo pian pääsevänsä muuttamaan Suomeen omaan kotiin.

Tiiu toivoisi löytävänsä itselleen ihmisen, joka olisi valmis sitoutumaan siihen koko sen loppuelämäksi eikä hylkäisi tyttöä koskaan missään tilanteessa. Elämässä tulee välillä vaikeita hetkiä, mutta Tiiu lupaa kulkea vierelläsi loppuun asti eikä hylkää sinua koskaan. Olethan tytön luottamuksen arvoinen?

Viipurin koirat - Tiiu

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.