Sinttu

SUOMESSA, KIIRE
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 9/2012

24.9.2014
Sinttu pääsi viimein omaan kotiin.

19.5.2014
Sinttu lähettää kesäterveiset kotihoitopaikastaan Vihdistä.

Sinttu hoitajineen hieman ihmettelevät miksei kyselyitä tästä tytöstä ole kuulunut. Sinttu on pitkän kotihoitojaksonsa aikana ehtinyt oppimaan monenmoista. Hoitajan mukaan Sinttu ei ole mikään vaativa tapaus, vaan normaali kiva koira. Sinttu on rohkaistunut paljon, eikä kummemmin pelkää vaikka vieraita ihmisiä. Luonteeltaan tyttö on rauhallinen ja mukava, mutta kuten moni nuori koira, saattaa Sinttukin keksiä järsittävää yksin ollessaan. Toivomme, että joku huomaisi Sintun jo kaveriksi kesälomalle.

18.2.2014

Kultainen kaunotar, kettutyttö Sinttu suhtautuu kameraan hieman epäillen, kuten viimeisestä kuvasta näkee, mutta olisi valmis kuulemaan minkälainen koti häntä odottaisi. Sintulla on kodin suhteen tosin omatkin toiveensa. Sinttu haluaa ymmärtäväisen ja johdonmukaisen omistajan, jolla olisi mieluusti koirakokemusta ennestään. Sinttu on herkkä ja varautunut, mutta ei mikään pelkopurija. Tyttö kehittyy koko ajan ja tulee varmasti antamaan uudelle kodilleen paljon. Sinttu ei pidä erityisemmin hihnasta, mutta hyväksyy tämän ja muutkin ihmisten kummat jutut, jos sitä reilulla tavalla häneltä vaatii.

Sintun kyselyihin vastaa Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Nooran tavoittaa numerosta 040 8342427, soittoaika klo 15-16. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

Viipurin koirat - Sinttu

18.5.2013
Kettutyttö-Sinttu on rohkaistunut valtavasti! Sinttu nautti kovasti rapsutuksista ja intoutui leikkimään vieraan ihmisen kanssa.

Vielä vähän aikaa sitten Sinttu suhtautui hyvin varovaisesti vieraisiin: Sinttu tuli kyllä uteliaasti haistelemaan, mutta koskeminen ei tullut kyseeseen. Vaan kasvamisen myötä Sinttu on saanut lisää rohkeutta: nyt Sinttu yllätti meidät täysin antamalla rapsutella mistä tahansa. Pitkällisen silittelyhetken päätteeksi Sinttu innostui niin kovasti, että sai suloisen hepulikohtauksen: pomppien ja häntä heiluen Sinttu alkoi hakea rapsuttajaansa leikkiin, ja lopulta alkoi hypellä vasten aivan riemuissaan. Ihan kuin Sinttu itsekin olisi ollut hämillään äkillisestä rohkaistumisestaan!

Selvää on, että Sinttu tulee tarvitsemaan ymmärtäväisen omistajan, joka osaa antaa Sintulle tarpeeksi aikaa, mutta toisaalta osaa myös rohkaista tyttöä riittävästi. Enää jalkaakaan ei tyttöä vaivaa, joten todella kovasti Sinttu kaipaisi jo omaan kotiin.

16.2.2013
Tapasimme Sintun tarhalla uudelleen. Sinttu oli rohkaistunut, tuli lähelle ja antoi koskettaa. Nyt sillä oli kuitenkin tassu kipeänä.

Sintun tuore video:

Viipurin koirat - Sinttu 16.2.2013

6.1.2013
Sinttu-tirriäinen etsii tositarkoituksella sellaista kotia, jossa ymmärretään vähän ujoa pentua.

Sinttu oli löytynyt ujosti kurkistelemasta aution kerrostalon kellarin ovelta. Irina kuuli kellariin asumaan muuttaneesta pikkupennusta, ja Sintun onneksi se noudettiin tarhalle odottamaan omaa kotia. Siellä tyttö nyt ihmettelee ympäröivää menoa ja toivoo kovasti, että oman kodin ovi aukenisi mahdollisimman pian.

Sinttu suhtautuu ihmisiin uteliaasti, mutta vähän ujosti. Tyttö ei oikein anna silittää, mutta kuitenkin se seurailee meitä aitauksessa liikkujia ja koittaa selvästi voittaa pienen jännityksensä. Vaan kun käännyn sitä kohti ja houkuttelen luokseni, kipittää Sinttu pentutalon turviin.

Ujo, mutta kuitenkin utelias pentu sopeutuu uuteen kotiin ja elämään yleensä hyvin. Sinttu tulee aluksi tarvitsemaan rohkaisua ja turvaa, jotta se uskaltaa kohdata uuden elämän kaikki ihmeellisyydet. Mutta kun alkujännityksestä on päästy, kotiutuvat ujotkin pennut yleensä kuten muutkin.

Katso video Sintusta:

Viipurin koirat - Sinttu

Sintulla on jo rokotukset kunnossa, joten tyttö ei odottele muuta kuin matkalippua Suomeen!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.