Floora

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suuri (70 cm)
Syntymäaika: 2011

27.11.2014
Floora pääsi viimein omaan kotiin.

9.7.2014
Tässä tytössä riittää halattavaa! Floora on iso, mutta varsin rauhallinen ja ihmisrakas tyttö.

Floora tuotiin Irinan tarhalle kesäkuun alussa. Paikallisella eläinlääkäriasemalla työskentelevä lääkäri oli löytänyt yksinäisenä kuljeskelevan tytön kylältä eikä kukaan tuntunut sitä kaipaavan. Niinpä hän päätti korjata Flooran parempaan talteen ja vei tytön Irinan tarhalle.

Alkuun Floora oli selkeästi hämmillään isosta ja meluisasta koiratarhasta, ja tuntui miettivän mihin ihmeeseen sitä onkaan tullut jouduttua. Viikot kuitenkin vierivät eteenpäin ja heinäkuun alussa meitä oli vastassa iloinen, ystävällinen ja sympaattisen oloinen tyttö.

Floora ei turhia sähellä vaan vaikuttaa hyvinkin rauhalliselta neidiltä. Se tulee häntä heiluen luokse hakemaan rapsutuksia ja ottaa ne kiitollisena vastaan. Rapsutteluhetket ja ihmisen seura ovat sille selkeästi mieluisia, ja kuka tietää, onpa Floora hyvinkin voinut olla joskus kotikoiranakin. Ainakin se tuntuu suhtautuvan ihmisiin iloisen avoimesti, mutta koska tarkkaa tietoa sen menneisyydestä ei ole, on kaikki vain arvailua.

Floora on iso koira, ja sille etsitään ihmistä, joka jaksaa liikkua sen kanssa ja panostaa myös sen koulutukseen. Se on arvioitu noin 3-vuotiaaksi, joten sillä pitäisi vielä olla pitkä ja hyvä elämä edessä, jota sen ei toivottavasti tarvitsisi viettää ankealla tarhalla.

Viipurin koirat - Floora

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.