Maikki

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

9.5.2014
Maikki löysi oman kodin.

28.3.2014
Maikki pääsi kotihoitoon Kuopioon.

12.1.2014
Maikki on oikea supertyttö! Maikkia iloisempaa ja reippaampaa pentua saa etsiä. Tämä tyttö ei ujostele ketään eikä mitään, vaan on ensimmäisenä aina paikalla.

Maikki jätettiin Irinan tarhalle joulukuussa. Hylkäämisen syytä emme tiedä, mutta ilmeisesti Maikkia on kuitenkin kohdeltu ihan hyvin, sillä tyttö luottaa ihmisiin täysin varauksetta ja on muutenkin avoin ja iloinen tyttö. Maikki ei millään haluaisi hellittää huomiota muille pennuille, kun joku ihminen vain astuu pentuaitaukseen. Maikki tekee aivan kaikkensa, jotta juuri hänet huomattaisiin ja että paikka sylissä aukeaisi.

Maikki on selvästi aktiivinen pentu, joten pelkästä sohvanvaltaajasta haaveilevien kannattaa haaveilla jostain muusta kuin Maikin kanssa elämisestä. Maikista tulisi varmasti erinomainen ulkoilukaveri reippailua rakastavalle ihmiselle, ja voisipa Maikin uskoa rakastavan myös telmimistä niin lasten kuin toisten koirienkin kanssa. Maikin turkki on varsi ohut, joten tyttö toivoisi jo pian pääsevänsä tarhan kylmyydestä kotiin. Maikista kasvanee ainakin keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Maikki

Viipurin koirat - Maikki

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.