Touko

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

30.10.2014
Touko ilahduttaa nyt omassa kodissa.

23.10.2014
Touko-pienokainen on hurmaava ja iloinen pentu. Nyt Touko kokeilee onneaan kotihoidossa Jyväskylän seudulla.

Toukon kyselyihin vastaa Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Nooran tavoittaa numerosta 040 8342427, soittoaika ma-pe klo 15-16. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

18.9.2014
Touko oli hylätty Irinan tarhalle syyskuun alussa. Emme tiedä, miksi poika joutui kodittomaksi, mutta ehkä omistaja kyllästyi korjaamaan sen sotkuja ja pissalätäköitä ja päätti hankkiutua siitä eroon. Touko toivoisi löytävänsä uuden kodin, mutta tehtävä ei ole helppo. Kodittomia pentuja on jälleen tänä syksynä valitettavan suuri määrä, ja suuresta laumasta melko tavanomaisen näköisen Toukon on vaikea erottua. Touko ei silti aio luovuttaa vaan toiveikkaana uskoo, että jossain on sitä varten juuri oikea ihminen.

Touko on täynnä iloa. Se säntäilee ja poukkoilee onnellisena tarhavieraiden jaloissa, iloiten koko sydämellään jokaisesta kallisarvoisesta sekunnista, jonka saa ihmisten seurassa viettää. Poika vaikuttaa avoimelta ja reippaalta pennulta, joka näyttää rakastavan ihmisiä yli kaiken.

Pikku-Toukostakin kasvaa jonain päivänä aikuinen iso poika. Pentuajan viehätys on poissa ja elämässä saattaa tulla vastaan vaikeitakin aikoja. Toukon ainoana toiveena on, että ihminen, joka siihen pentuiällä palavasti ihastui, jaksaa vastoinkäymisistä huolimatta huolehtia siitä ja rakastaa sitä sen elämän loppuun saakka. Jos olet varma, että elämässäsi on tilaa Toukolle vielä kymmenenkin vuoden kuluttua, odottaa Touko innokkaana jo yhteydenottoa!

Toukosta kasvanee keskikokoinen koira. Poika on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun alussa.

Viipurin koirat - Touko 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.