Taateli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

30.10.2014
Taateli ilahduttaa nyt omassa kodissa.

18.9.2014
Taateli on aivan mahdottoman suloinen tytöntyllerö! Lisäksi se vaikuttaa ystävälliseltä ja iloiselta pennulta, joten ihme on, jos tälle tytölle ei meinaa kotia löytyä!

Taateli oli hylätty Irinan tarhalle syyskuun alussa. On vaikeä käsittää, miksi joku on halunnut eroon näin suloisesta tytöstä, mutta ehkä pienessä pennussa oli liikaa hoidettavaa ja omistaja kyllästyi siivoamaan sen sotkuja. Nyt Taateli odottaa kymmenien muiden pentujen tavoin löytävänsä arvoisensa omistajan ja oman, rakastavan ja huolehtivan kodin.

Taateli vaikuttaa toistaiseksi mukavan rauhalliselta pennulta. Se ei ole ensimmäisenä ryntäämässä vieraiden päälle, mutta tulee kuitenkin uteliaana tervehtimään ja haistelemaan. Välillä se ottaa pienen tuumaustauon ennen kuin uskaltautuu hakemaan rapsutuksia, mutta pian se jo huomaakin miten mukavia tyyppejä herkkuja jakavat tarhavieraat ovat!

Taateli on mitä hurmaavin pentu. Kuitenkaan sille, kuten ei millekään muullekaan koiralle, tule tarjota kotia ilman vakaata harkintaa. Taatelista voi kotioloissa kuoriutua vielä hyvinkin energinen vauhtihirmu, jonka seurassa ei tylsää hetkeä tule. Varmaa on myös se, että elämässä tulee vaikeitakin aikoja eikä koiraystävästä luovuta niiden sattuessa eteen. Yhdessä kuljetaan loppuun asti.

Taatelista kasvanee vähintään keskikokoinen koira. Tyttö on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun alussa.

Viipurin koirat - Taateli 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.