Jaska

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa suureksi
Syntymäaika: 4/2013

10.6.2014
Jätti-Jaska pomppasi omaan kotiin.

8.2.2014
Jaska jättiläinen rakastaa ihmisiä ja näyttää sen myös. Jaskan rakkaudenosoituksista heikompi saattaisi mennä kumoon, mutta kyllä poika osaa olla nätisti myös kouluikäisen lapsen kanssa.

Viipurin koirat - Jaska 25.1.2014

Jaska on niin suuri ja vahva koira, että sille haetaan kouluttamisesta innostunutta omistajaa. Jaska komentelee sen verran muita koiria, että sille paras paikka olisi ainoana koirana.

15.9.2013
Jaska-jättiläinen on Koira isolla Koolla! Pojalla on ikää vasta viitisen kuukautta, mutta kokoa senkin edestä. Jaska on ihmisille hyvin ystävällinen, reipas poika!

Oletko haaveillut suuresta koirasta? Siinä tapauksessa Jaska haluaa muuttaa teille! Isokokoisille koirille löytyy valitettavan harvoin koteja, joten Jaska toivoo hurmaavansa jonkun ihanan ihmisen jo nyt pentuna, ettei pojan tarvitsisi jäädä kasvamaan ja lopulta unohtumaan tarhalle.

Ihmisiin Jaska suhtautuu erittäin ystävällisesti. Tuntemattomatkin tarhakävijät saavat pojalta iloisia hännänheilutuksia ja aktiivista huomionhakua, sillä poika kaipaa kovasti seuraa ja silityksiä. Toisia koiria Jaska tahtoo vähän komennella, ja sehän on pojalle helppoa, onhan poika noin kaksi kertaa isompi kuin aitauksen muut nuoret koirat.

Jaskasta kasvaa varmasti reilun kokoinen poika. Siksi etsimme Jaskalle sitoutumiskykyistä ja peruskoulutukseen panostavaa omistajaa, joka ei luovuta ensimmäisten eikä toistenkaan vastoinkäymisten edessä. Jaska on ehdottoman hyväntuulinen ja reipas poika, mutta koska siinä tulee olemaan voimaa kuin pienessä kylässä, ei sen koulutusta sovi laiminlyödä.

Jos kodissasi on paikka Koiran Kokoiselle Koiralle, ole yhteydessä! Jaska lupaa täyttää sen koko komeudellaan.

Viipurin koirat - Jaska

Viipurin koirat - Jaska

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.