Huima

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

13.10.2014
Huima kiittää omasta kodistaan!

17.9.2014
Huimaa katsoessa ei voi juuri muuta kuin huokailla ihastuksesta, sillä niin liikuttavan suloinen se on. Huima on juuri hylätty, mutta poika toivoo nyt koko sydämellään onnensa kääntyvän ja oman ihmisen löytyvän!

Huima on saanut kokea saman karun kohtalon kuten niin moni muukin pentu: joutua hylätyksi ja kodittomaksi. Huima ei anna sen kuitenkaan lannistaa itseään vaan päättäväisenä on todennut, että sitä varten on olemassa jossain ihan oma ihminen ja ihan toinen elämä.

Paitsi että Huima on huomiota herättävän kaunis pentu, vaikuttaa se myös luonteen puolesta hienolta pojalta. Se tulee avoimesti ja reippaasti pörröturkki ketkuen tervehtimään kaikkia silmät ilosta tuikkien. Syliin kaapattaessa Huimaa aluksi vähän jännittää, mutta ei mene montaa sekuntia, kun se yhtäkkiä huomaa kuinka vallan ihanaa onkaan, kun toinen oikein nostetaan naaman viereen pusutteluetäisyydelle!

Huima unelmoi ihmisestä, jolla riittää aikaa ja ymmärrystä pienen pennun sopeuttamiseen uusiin asioihin ja tilanteisiin. Huima ei halua enää koskaan joutua hylätyksi, ja uuden kodin onkin sitouduttava ehdottomasti siihen koko sen loppuelämäksi. 

Huimasta kasvanee vähintään keskikokoinen poika, ja se on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun alkupuolella.

Viipurin koirat - Huima 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.