Melkior

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2004

28.7.2014
Onnea Melkiorille omaan kotiin!

17.1.2014
Melkior on vanhempi herrasmies. Melkior on ystävällinen ja varsin rauhallinen poika, joka kaipaisi omaan kotiin eläkepäivikseen.

Melkior joutui Irinan tarhalle marraskuussa. Silloin vanhus oli niin laiha ja heikko, että pelkäsimme, jaksaisiko se enää elää ollenkaan. Melkior alkoi kuitenkin kuntoutua ja saada lihaa luiden ympärille. Samalla poika piristyi vauhdilla, ja nyt poika on kovin hyväntuulinen, seurallinen ja ystävällinen vanhus.

Melkiorin ikä on vain arvio. Selvästikään se ei ole enää nuori poika, mutta siitä huolimatta sen tassu nousee ketterästi ja häntä heiluu erittäin iloisena. Melkior ei vaikuta fyysisesti vielä huonokuntoiselta tai raihnaiselta, vaikka elämänkokemuksesta kertovaa valkoista on jo pojan kuonoon kertynyt. Myös Melkiorin suuhun vilkaistessa huomaa iän: hampaisiin on kertynyt melkoisesti hammaskiveä. Muutoin hampaat näyttivät kohtuullisen hyväkuntoisilta.

Melkior on sympaattinen ja iloinen herramies, joka ansaitsisi vielä onnelliset eläkepäivät jonkun mukavan ihmisen kaverina. Melkior tulee ainakin tällä hetkellä ongelmitta toimeen niin toisten urosten kuin narttujenkin kanssa. Emme ole kuulleet Melkiorin haukkuvan, joten kerrostaloasuminenkaan ei ole mahdotonta.

Kunpa Melkioria vielä onnistaisi ja se saisi sen viimeisen, ihanan kodin ja omistajan!

Viipurin koirat - Melkior

Viipurin koirat - Melkior

Viipurin koirat - Melkior 9.11.2013

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.