Kaspian

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

17.1.2014
Kaspian sai kodin Äänekoskelta.

13.11.2013
Kaspian on vielä hiukan ujosteleva pieni poika, mutta kovin rauhallisesti se katselee sylistä käsin mitä kummat tarhavieraat sen ympärillä oikein puuhailevat.

Pieni Kaspian toivoo kymmenien muiden pentujen tavoin oman kodin löytyvän ennen hyytävien pakkasten tuloa. Kaspian on melko tavanomaisen näköinen poika, joka tuppaa hiukan jäämään muiden erikoisempien ja kauniimpien pentujen varjoon.

Ollessamme pentujen aitauksessa lymyää Kaspian sisällä pentumökissä, mutta tulee kuitenkin ujosti kurkistamaan mistä moinen meteli ja vieraat äänet tulevat. Pienen pojan saa nostettua syliin vaivattomasti ja rauhallisen oloisena se katselee ympärilleen saaden samalla rapsutuksia.

Kaspianista kuorituu varmasti iloinen ja reipas nuorukainen, kunhan se pääsisi tarhalta pois omaan kotiin - mitä nopeammin, sen parempi. Suloinen Kaspian toivoisi itselleen omistajaa, joka antaisi pojalle kaikkensa eikä hylkäisi sitä enää koskaan. Joku onnekas ihminen saa tästä pojasta vielä maailman parhaimman ystävän!

Kaspian on valmis heittämään hyvästit tarhalle ja muuttamaan Suomeen joulukuun alun jälkeen.

Viipurin koirat - Kaspian

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.