Hector

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

16.2.2014
Hector pääsi kotihoitoon Helsinkiin. Suloinen ja reipas pikku Hector on hurmannut kotihoitajansa ja on pian valmis hurmaamaan myös kotiehdokkaita.

Jos kiinnostuit Hectorista, täytä adoptiohakemus ja ota siten itse yhteyttä parin päivän päästä. Hectorin yhteyshenkilönä toimii Kristiina, kristiinavk(at)gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

22.12.2013
Hector ja sen pienet tapittavat nappisilmät! Pieni poika painautuu tiukasti vasten kun se nostetaan koleasta maasta lämpimään syliin. Pojan haluaisi viedä mukanaan kotiin.

Hector ja sen sisarukset Hilly ja Hertta ovat syystä tai toisesta hylätty, ja nyt kolmikko tekee parhaansa löytääkseen omat kodit ennen talven hyytäviä pakkasia.

Hector on utelias ja kiinnostunut kovasti tarhavieraiden puuhailuista. Poika katselee vähän etäämmältä aluksi ja ottaa pienen tuumaustauon, mutta pian jo iloisena tulee varovasti antamaan pikaisia käsipusuja. Hectoria, kuten monia muitakin pentuja, jännittävä kuvaustilanne vähän hermostuttaa, mutta kovin kiltisti poika siinä vain istuu ja antaa vieraiden sitä käsitellä.

Hector on mitä suloisin pieni poika, jonka toivoisi pian pääsevän omaan, rakastavaan kotiin. Sen pienelle liikuttavalle ja vilpittömälle olemukselle on vaikea kääntää selkäänsä, mutta pienikin poika tuo mukanaan silti ison vastuun. Mahtuuko koiraystäväsi kulkemaan mukanasi ainakin seuraavat 10 vuotta? Hector tulee pysymään rinnallasi vaikeinakin aikoina - lupaathan sinäkin huolehtia pojasta loppuun saakka?

Viipurin koirat - Hector

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.