Siru

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

28.7.2014
Onnea Sirulle omaan kotiin!

26.5.2014
Siru matkasi kotihoitoon Saloon ja kertoo itsestään mielellään lisää.

Ensin kuitenkin kotihoitajan terveiset:
"Siru on varsinainen ilopilleri sille päälle sattuessaan, häntä vispaa niin kovaa tahtia, että hyvä kun takajalat pysyvät maassa. Siru oli hämillään ensimmäiset päivät hoitopaikassaan, kun kaikki oli vierasta ja uutta. Siru on muutamassa päivässä rohkaistunut valtavasti ja suurin tuki Sirulle on ollut hoitopaikan muut koirat. Sirulla saisikin olla tulevassa kodissa reipas koirakaveri valmiina.

Nyt kun Siru rohkaistunut, tulee tyttö hakemaan rapsutuksia ja leikkii riehakkaasti hoitopaikan koirien kanssa. Remmistä Siru ei vielä pidä, se selkeästi pelottaa ja Siru yrittääkin nykiä itseään remmistä pois. Vieraat sekä seisovat ihmiset vielä jännittävät. Joka päivä Siru kuitenkin ottaa pieniä askelia eteenpäin ja nyt haetaan jo namia kädestä, kun hoitotäti sitä seisaaltaan tarjoaa. Muutenkaan tutun ihmisen ylhäältä päin tuleva käsi ei pelota enää niin paljon ja Sirua saa jo sopivalla hetkellä rapsuttaa seisaaltaan. Istuva tai makaava ihminen ei ole Sirun mielestä yhtään pelottava, silloin Siru ihan liimaantuu kiinni ja antaa pusuja. Sohvallakin Siru tykkää maata rapsutettava. Kovat äänet  ja äkkinäiset liikkeet vielä laittavat tytön hämilleen, se palautuu näistä kuitenkin suhteellisen nopeasti.

Sirulle etsitään kotia, joka ymmärtää varovaista tyttöä ja joka antaa aikaa sopeutua tähän uuteen ja ihmeelliseen kotikoiran elämään. Siru on hoidossa Salossa, jonne tyttöä saa tulla sovittaessa katsomaan."

Sirun kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

9.3.2014
Siru on kiltti ja vähän huomaamaton tyttö. Ystävällisesti Siru tulee tekemään tuttavuutta, kunhan vilkkaampien pentujen välistä vain pääsee ihmisten luokse.

Siru hylättiin Irinan tarhalle helmikuussa. Siru tuntuu olevan kovin kiltti ja nöyrä tyttö, joka antaa mieluummin tilaa vilkkaammille pennuille kuin änkeää niiden läpi hakemaan osansa huomiosta. Kuitenkin kun Sirulle antaa vähän aikaa ja houkuttelee sitä luokse muiden pentujen pomppimisesta huolimatta, tulee Siru kovin ystävällisesti ja uteliaasti tekemään tuttavuutta. Sirussa on jotain niin kovin sympaattista, kun sen pieni häntä alkaa kovasti viuhtoa tytön saadessa huomiota. Syliin nostaminen Sirua kuitenkin vähän jännittää ja ilme muuttuu totiseksi, vaikka kiltisti Siru siinä malttaa kuitenkin olla kuvattavana.

Sirun tullessa tarhalle oli sen toisen etutassun yksi varvas iholtaan ärtynyt ja karvaton, mutta iho näyttää olevan nyt parantumassa eikä se toivottavasti vaivaa Sirua enää myöhemmin. Siru etsii sellaista omistajaa, joka osaa opastaa vähän varovaista Sirua tutustumaan ulkomaailman ihmeisiin. Mikään varsinainen arkajalka Siru ei kuitenkaan ole, joten siitä kasvaa vielä varmasti reipas ja mukava koira, kunhan se pääsisi pian tarhalta kotiin.

Viipurin koirat - Siru

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.