Jasna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

29.6.2014
Jasna löysi kodin Helsingistä.

3.6.2013
Jasna pääsi Suomeen kotihoitoon! Jasnaan pääsee tutustumaan Lappeenrannassa.

Kotihoitopaikassa Jasna on osoittautunut iloiseksi ja varsin rauhalliseksi pennuksi. Hoitopaikassa Jasna tottuu myös kissoihin sekä kerrostalossa asumiseen.

3.5.2014
Jasna on reipas vesseli, joka ottaa vieraat avosylin vastaan pusuin ja hännänheilautuksin. Suloinen tyttö istuu sylissä hiukan vakavana, mutta vain koska tilanne on vielä niin jännittävä pikkuiselle.

Jasna odottaa monien muiden pentujen tavoin omaa kotia Irinan tarhalla. Uusia pentuja on tänä keväänä paljon, ja melko tavanomaisen värityksen vuoksi Jasnan ei ole helppoa erottua, mutta muutakaan tyttö ei voi kuin luottaa onnettareen.

Jasna vaikuttaa iloiselta ja reippaalta pennulta, joka pitää paljon ihmisseurasta. Lyhyet rapsutustuokiot ovat erittäin mieluisia ja tärkeitä, ja niistä tyttö nautiskelisi mieluusti paljon useammin. Jasna jakaa pentuaitauksen monien muiden pentujen kanssa, ja sen päivät kuluvatkin kavereiden kanssa painien.

Jasna toivoisi, että joku ihana ihminen huomaisi sen, ja tarjoaisi sille hyvän, loppuelämän kodin. Jasnaan tulee sitoutua sataprosenttisesti. Elämään kuuluu hyviä ja huonoja aikoja, mutta Jasna kulkee uskollisena rinnallasi loppuun saakka. Lupaathan sinäkin huolehtia uskollisesta ystävästäsi loppuun saakka?

Jasna on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun lopulla.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.