Ruu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2014

8.5.2014
Ruu sai matkalipun Suomeen.

19.4.2014
Mikä ihana veikeä partasuu! Ruu-pienokainen on täynnä iloista energiaa ja pieni sydän pakahtumaisillaan onnesta se pusuttelee vieraiden naamat läpikotaisin.

Ruu tulee iloisena ja avoimena tervehtimään meitä eikä ole moksiskaan vieraista ihmisistä. Pieni ja kevyt partasuu nousee kepeästi syliin, ja siihen tyttönen jäisikin mieluusti vaikka koko loppupäiväksi. Ruu sulkee silmät ja laskee päänsä syliin - miten liikuttava olento se onkaan.

Ruu telmii ja painii muiden pentujen kanssa keväisessä auringossa minkä jaksaa, kunnes väsymys vie voiton ja pikkuinen nukahtaa kerälle kovalle asfatille. Hyvästä ruoasta, omasta ihmisestä ja pehmeästi pedistä se osaa vain unelmoida, mutta ehkä Ruun unelma joku päivä vielä toteutuu ja tyttö voi jättää meluisen, ison koiratarhan taaksensa.

Pikku-Ruukin kasvaa jonain päivänä aikuiseksi, ja etsii itselleen ihmistä, joka ei hylkää sitä koskaan enää missään tilanteessa, vaan pysyy sen vierellä loppuun saakka.

Ruu on valmis muuttamaan Suomeen toukokuun puolenvälin jälkeen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.