Diego

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2013

17.2.2014
Diegon kuulumisia:

"Diego on asustellut meillä nyt kuukauden ja lienee kuulumisten kirjoittamisen aika. Diegon ensimmäinen viikko meni siis sairastaessa, lääkärissä todettiin kennelyskä ja bakteeriin viittaavan nenävuodon vuoksi saimme antibiootit mukaan. Diego parani hyvin, pari päivää lääkekuurin aloittamisesta oli jo paljon virkeämpi.

Aluksi Diego oli hyvin pelokas, kaikki ulkona pelotti kamalasti, mutta kun antaa hänen tarkkailla pelottavia juttuja turvallisen matkan päästä nameja mutustellen, on rohkeus kasvanut paljon. Jouduimme lääkärin ohjeen mukaan odottelemaan pari viikkoa paranemisesta, ennen kuin pääsimme tapaamaan muita koiria ja nyt olemmekin käyneet jo koirapuistossa, vähän harjoiteltu autoilua ja junalla matkustamista. Kotona mielipuuhaa ovat aarteenetsintä, uusien temppujen opettelu ja sängyssä löhöily, metsässä hakuleikki on ihan parasta!

Yksinoloakin Diego on vähän harjoitellut, naapurien mukaan meteliä ei ole juurikaan kuulunut vaikka olemme koko perhe olleet pois pari tuntia.

Tämmöistä tänne siis kuuluu, hienosti on mennyt kaiken kaikkiaan!

Kuvissa aarteenetsintää sisällä (possu on piilossa hyllyssä kukkaruukun takana, mutta tarkka nenä on sen juuri löytänyt) ja kuvia metsälenkiltä hakuleikin lomassa."

17.1.2014
Diego sai kodin kirkkonummelta.

15.12.2013
Elämäniloinen Diego lupaa tuoda vauhtia elämääsi! Diegosta varttuu vielä komea ilmestys, ja poika toivoisi jo pian kutsun Suomeen käyvän.

Diego hylättiin Irinan tarhalle noin nelikuisena. Poika sai saman tien rokotukset kankkuun, ja nyt tämä reipas poika olisi jo aivan valmis muuttamaan omaan kotiin Suomeen. Jouluksi Diego ei enää kotiin ehdi, mutta jospa pian uuden vuoden jälkeen poikaa lykästäisi!

Diego on saanut nimensä tietenkin jalkapalloilija Maradonan mukaan. Diego rakastaa palloja vähintään yhtä paljon kuin esikuvansa, joten monenlaista pallopeliä on takuulla tiedossa uudelle omistajalle. Koska Diegosta kasvaa vähintään keskikokoinen ja luonteeltaan aktiivinen koira, ei Diegoa luovuteta kotiin, jossa ei olla hyvin valmistautuneita reippaan pojan tapakasvatukseen ja riittävän aktiviteetin tarjoamiseen. Vaikkapa erilaisiin koiraharrastuksiin koirakaveria etsivälle Diego olisi kuitenkin nappivalinta.

Diego suhtautuu ihmisiin ystävällisesti ja avoimesti. Toisten pentujen kanssa Diego leikkii mielellään, ja leikin tiimellyksessä sosiaaliset taidotkin hiotuvat mukavasti. Jos etsit Diegon kaltaista komeaa, reipasta ja tekemistä kaipaavaa nuorta koiraherraa, odottaa Diego kovasti yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Diego

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.