Eevertti

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm, 25 kg)
Syntymäaika: 2010

8.12.2014
Eevertti sai oman kodin.

17.10.2014
Eevertti on sellainen turhia hötkyilemätön fiksu poika: asiat otetaan vastaan sopivalla kiinnostuksella, mutta rauhallisesti. Ystävällinen ja mukava koira!

Eeverttiin kiinnittää huomiota jo kaukaa sen hauskan laikukkaan värityksen vuoksi. Se vaikuttaa tervepäiseltä jalat maassa –tyypiltä, joka tulee erinomaisesti toimeen niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa.  Sillä on hyvät sosiaaliset taidot toisten koirien suhteen, se ei  pomota pienempiään muttei toisaalta anna topakampienkaan tarhakavereiden  pompotella mielin määrin. Tämä sopivasti itsevarma turrikka ei taida ihan vähästä hätkähtää.

Eevertti on päätynyt Irinan tarhalle suoraan kodista, joten todennäköisesti sen kanssa ei aivan nollasta tarvitse aloittaa, tosin työtä pelkäämättömästä asenteesta on tuskin haittaakaan. Vaikka Eevertti näyttää päällisin puolin pärjäävän kohtuullisesti tarhan karuissa oloissa, on sillä silti yksi toive ylitse muiden: saada oma koti jossa rapsutuksia, ruokaa ja rakkautta riittäisi koko loppuelämäksi. Eevertti etsiikin aivan tavallista kotia, jossa ollaan valmiita sitoutumaan tähän kovia kokeneeseen sympaattiseen poikaan niin myötä- kuin vastamäessäkin.

Eevertti on kooltaan kompaktin keskikokoinen, se painaa n. 25 kg ja on noin 55 cm korkea. Se arvostaa koiraseuraa, mutta voidaan luovuttaa myös ainoaksi koiraksi.

Viipurin koirat - Eevertti 8.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.