Salma

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

28.7.2014
Onnea Salmalle omaan kotiin!

18.6.2014
Pikkuinen Salma reissasi kotihoitoon Suomeen ja asuu nyt Kaarinassa.

Salman kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese(at)gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

3.5.2014
Salma vaikuttaa toistaiseksi mukavan rauhalliselta pennulta, joka uteliaana tutkailee vieraiden puuhia. Salma odottaa kovasti, että onni olisi myöden ja matkalippu omaan kotiin olisi pian tassuissa!

Salma ja veljensä Samu ovat kuin kaksi juuri pesästä herännyttä karhunpentua. Näiden pentujen on vaikea olla sulostuttamatta ketään pörheine takkuturkkeineen ja ruskeine nappisilmineen. Hieman hölmistyneinä sisarukset nostetaan vuoronperään syliin kuvattavaksi. Pienet silmät ihmetyksestä laajentuneina ja pehmoinen turkki täynnä purua ne kököttävät kiltisti sylissä ja kummastelevat ympärillensä yläilmoista.

Salma on hivenen veljeänsä reippaamman oloinen ja tulee rohkeammin luo. Vielä toistaiseksi tyttö vaikuttaa suht rauhalliselta, mutta tämän ei pidä antaa hämätä. Tarhalta pois päästyään saattaa Salmastakin kuoriutua vauhdikas vintiö, jonka seurassa ei tylsää hetkeä tule!

Salman päivät kuluvat nyt muiden pentujen kanssa leikkien, mutta tyttö toivoo kovasti, että pääsisi pian omaan kotiin ettei sen tarvitsisi jäädä tarhalle kasvamaan aikuiseksi. Salma toivoo itselleen ihmistä, jolla riittää aikaa ja jaksamista pienen koiratytön sopeuttamiseen.

Salma on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun lopulla.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.