Huli

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 1/2012

22.1.2014
Huli sai kodin Järvenpäästä.

1.12.2013
Hulia onnisti ja se pääsi Suomeen kotihoitoon. Reipas ja ystävällinen Huli kaipaisi kuitenkin kovasti myös sitä omaa, lopullista kotia!

Hyvin ihmisrakas Huli-poika toivoo löytävänsä oman kodin omakotitalosta. Hulia pääsee tapaamaan Pirkanmaalle.

Viipurin koirat - Huli

26.4.2013
Huli on hyvin ystävällinen ja luottavainen poika. Ja hassumpia korvia saa kyllä etsiä!

Helinä ja veljensä Huli oli tuotu Irinan tarhalle kodista. Joku oli vuosi sitten ottanut kaksi suloista koiranpentua, mutta niin vain nekin kasvoivat aikuisiksi, eloisiksi koiriksi, eikä omistajalla enää riittänyt kiinnostus ja jaksaminen kahden nuoren koiran kanssa elämiseen. Niinpä sisarukset päätyivät tarhalle, ja toivottavasti ne löytävät omat, uudet kodit pian.

Huli on siskoaan Helinää selvästi rauhallisempi. Aivan kuin Huli olisi todennut, että antaa siskon hoitaa riekkumisen ja hän voi keskittyä rauhallisempaan tarkkailuun. Ihmisiin Huli suhtautuu erittäin ystävällisesti ja varsin rauhallisesti. Hulin kanssa samassa häkissä on myös toinen uros, ja Huli vaikuttaa tulevan sen kanssa toimeen ongelmitta. Huli ei myöskään pahemmin tunnu haukkuvan. 

Huli vaikuttaa kaikkiaan oikein tasapainoiselta nuorelta pojalta. Vaikka Huli on kohtuullisen rauhallinen, voi siitä kotiin päästyään kuoriutua huomattavasti vilkkaampi poika.  Ja joka tapauksessa Huli odottaa, että uusi omistaja jaksaa olla ahkera lenkkeilijä ja koiralle tietysti muutenkin runsaasti aikaansa antava ystävä.

Hulilla on korkeutta noin 55 cm, mutta poika on varsin siro rakenteeltaan. Mikään valtavan iso poika se ei siis ole. Hulilla on jo tarvittavat rokotukset voimassa.

Viipurin koirat - Huli 3.-4.8.2013

Viipurin koirat - Helinä & Huli

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.