Boomer

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

2.5.2014
Boomerin hartain toive toteutui ja koti löytyi Suomesta.

14.1.2014
Boomer ja Karasik ovat veikeitä velikultia. Ne suhtautuvat avoimesti kaikkiin ihmisiin ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Ne ovat ensimmäisenä vastassa Olgan tarhalle saapuvia vieraita.

Viipurin koirat - Boomer

Viipurin koirat - Boomer & Karasik 11.1.2014

15.12.2013
Vilkas ja hauska Boomer etsii aktiivista omistajaa! Tästä pojasta ei ole sohvankoristeeksi, sen sijaan pitkät lenkit ja vaikkapa temppujen opettelu kelpaavat sille takuulla.

Boomer ja veljensä Karasik hylättiin pahvilaatikossa Olgan aidan taakse syksyllä. Olga kuuli pihalleen surumielistä vikinää ja ikäväkseen löysi yllätyksen, joka käsitti kaksi alle vieroitusikäistä urospentua. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi pentujen korjaaminen turvaan. Alkuajat veljeksiä piti ruokkia pullosta, sillä pennut olisivat vielä kaivanneet kipeästi emon maitoa ja hoivaa. Onneksi sitkeät pojat selvisivät hylkäyksestä ja pulloruokinnasta ja nyt nämä virkeät veljekset ovat aivan muuttovalmiita Suomeen!

Boomer on mutkaton ja reipas pentu. Kuka tahansa tarhalle tuleekin, on Boomer heti iloissaan tervehtimässä häntä. Pulloruokinta on varmasti avittanut sitä, että Boomer on varsin voimakkaasti leimautunut ihmisiin. Boomer ei tunnu saavan ihmisten huomiosta kyllikseen, ja siksi syliin pääseminen, leikkiminen ja rapsutukset kelpaavat Boomerille paremmin kuin hyvin.

Boomerista kasvaa varmasti hieno nuorimies. Mutta harvoin elämä on pelkkää riemuitsemista, joten uuden omistajan tulee varautua myös mahdollisiin haasteisiin: esimerkiksi huolellinen yksinolon harjoitteleminen tulee olemaan Boomerin kanssa tärkeää, sillä vahvasti ihmisiin leimautuneena poikana voisi arvella, että yksinjääminen voi aluksi olla  pojalle kova paikka.

Boomer varttunee ainakin keskikokoiseksi pojaksi. Veljesten rokotukset ovat jo voimassa, joten molemmat odottelevat lähtölupaa Suomeen kuumeisesti.

Viipurin koirat - Boomer & Karasik

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.