Miila

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

16.9.2014
Miila pääsi matkustamaan omaan kotiin.

17.8.2014
Miila on mahdottoman sympaattinen pentu. Pieni häntä alkaa vipattaa kuin propelli, kun Miila huomaa saavansa ihanaa ihmisseuraa aitaukseen!

Miila syntyi keväällä, ja jo kesällä se hylättiin Irinan tarhalle. Hylkääminen ei onneksi ole kuitenkaan vienyt Miilan luottamusta ihmisiin, vaan Miila on hyvin ihastuksissaan kaikesta seurasta.

Hellepäivänä Miila oli hyvin rauhallisella tuulella. Mustassa turkissaan tytöllä oli hyvin kuuma, ja Miila hakeutuikin tarkoin varjopaikkoihin makaamaan. Mutta kun Miilaa kävi siellä tervehtimässä, ei hännän heilutuksessa tahtonut tulla loppua. Miila ei selvästikään tiedä mitään ihanampaa kuin ihmiset, joilla vain aikaa seurustella sievän Miilan kanssa.

Miila on kohtuullisen siro pentu, joten ehkä siitä ei kasva aivan valtavaa jättiläistä. Keskikokoisen luokkaan Miila kuitenkin kasvanee. Mutkaton ja sosiaalinen Miila sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin: maalle tai kaupunkiin, lapsiperheeseen tai yksinasujan kaveriksi. Tärkeintä on, että uusi omistaja sitoutuu koko sydämellään Miilan kanssa elämiseen, tuli elämässä mitä tahansa mutkia vastaan.

Vielä Miila vaikuttaa varsin rauhalliselta pennulta, mutta kuumalla kesällä on varmasti osansa asiassa. Siksi Miilan uuden omistajan tulee olla valmistautunut nuoren, aktiivisen pennun kanssa elämiseen. Sopiva resepti on reipas mieli, rakkautta ja rajoja sekä paljon mielenkiintoa koiran kanssa touhuamiseen ja kouluttamiseen!

Viipurin koirat - Miila 16.8.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.