Tiltu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

23.12.2014
Tiltun ei tarvitse enää palella tarhalla.

26.11.2014
Pieni ja tärisevä Tiltu joutui marraskuun alussa Irinan tarhalle. Iloinen ja ihmisrakas Tiltu toivoisi ohutturkkisena pentuna, että oma koti löytyisi pian!

Marraskuun alussa yhdistyksen vieraillessa tarhalla portin edustalle kurvasi auto, josta nostettiin kaksi pientä ja pelokasta pentua tarhan työntekijän syliin. Pennut olivat luonnollisesti hämmentyneitä ja peloissaan joutumisestaan isolle koiratarhalle eivätkä ne muutenkaan tienneet miksi ihmeessä sellaiselle olivat alunperinkään joutuneet.

Toinen pennuista, Tiltu-tyttönen, on nyt päässyt alun hämmennyksestään ja ottaa iloisena tarhavieraat vastaan. Tyttö seurailee uteliaana vieraiden touhuja, ja on onnensa kukkuloilla saadessaan edes muutaman pienen ja hellän rapsutuksen.

Tiltulla on edessään kovat ajat. Pitkä ja kylmä talvi on vasta aluillaan, ja erityisen rankkaa se on juuri pienille pennuille. Ohutturkkisena tyttönä Tiltu palelee jo nyt tarhalla, ja toivomme kovasti, että pikkuiselle löytyisi oma rakastava koti pian. Ihan mikä tahansa koti ei silti Tiltullekaan käy vaan uuden omistajan on oltava ehdottoman sitoutunut Tiltuun koko sen loppuelämäksi - niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Viipurin koirat - Juksu ja muita pentuja 8.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.