Liisi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2014

31.7.2014
Pikku Liisi ei ole enää koditon!

7.7.2014
Suloinen Liisi nauttii rauhallisena ja onnellisena rapsutuksista. Tyttö keinuu tyytyväisenä sylissä, ja sen haluaisikin samantien viedä mukanaan kotiin.

Liisi istuu rauhallisesti odottaen, kun sen aitaukseen astuu. Tytön häntä heiluu ja se tulee nätisti tekemään tuttavuutta. Liisi vaikuttaa rauhalliselta, mutta uteliaalta pennulta, joka seurailee tarkkaan ympäristön tapahtumia. Miltään riiviöltä se ei vaikuta - vielä, mutta sekin asia saattaa päivien kuluessa vielä muuttua, ja Liisistä kuoriutua vaihdikas pikku keppostelija, joka ei säästele omistajiensa huonekaluja.

Ei ole tiedossa, mistä Liisi on tarhalle tullut. Ehkäpä edellinen omistaja kyllästyi hoitamaan pientä pentua ja halusi eroon siitä. Liisi toivoisi löytävänsä kodin, joka olisi valmis sitoutumaan siihen sataprosenttisesti. Koiran omistaminen ei ole aina yhtä juhlaa, ja voi välillä vaatia paljonkin töitä ja suuria uhrauksia. Liisi unelmoi ihmisestä, joka jaksaa kärsivällisesti opettaa pennulle kotikoiran tapoja, ei menetä hermojaan kun teini-ikään tullut tyttö temppuilee ja oikuttelee sekä jaksaa huolehtia siitä rakkaudella loppuun asti, kun uskollisen ystävän elämä saavuttaa vanhuuden viimeiset päivät.

Viipurin koirat - Liisi 28.6.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.