Tuikku

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

27.12.2014
Tuikku haettiin omaan kotiin.

2.12.2014
Suloinen ja kaunis Tuikku pääsi Suomeen kotihoitoon opettelemaan kotikoiran elämää. Tuikku on hoidossa Nummelassa.

5.11.2014
Tuikku on reipastunut mukavasti. Syliin nostaminen vielä jännittää, mutta muuten Tuikku hakeutuu jo iloisesti ihmisten seuraan.

Jos reipastuminen jatkuu tätä tahtia, on Tuikku pian hyvin elämäniloinen pentu! Miten iloista onkaan seurata, että Tuikku on voittamassa pelkonsa, jotka sen järkyttävä hukuttamisyritys aiheutti.

Viipurin koirat - Tuikku 8.11.2014

12.10.2014
Tuikku-rukka pelastettiin viime hetkellä jokeen heitetystä säkistä. Nyt Tuikku toimii onnensa kääntyvän ja iloisen elämän alkavan omassa kodissa.

Tuikulle ja veljelleen Tuurille meinasi käydä todella onnettomasti: joku julma ihminen oli päättänyt hankkiutua pennuista eroon heittämällä ne säkissä jokeen. Tämä on ikävän yleinen tapa Venäjällä hävittää ei-toivotut koiranpennut, mutta kuin ihmeen kaupalla näillä pennuilla kävi kuitenkin varsinainen tuuri: ohikulkija huomasi sätkivän säkin ja kiskoi paniikissa olevat pennut rannalle.

Nyt Tuikku ja Tuuri yrittävät totutella elämään Irinan tarhalla. Tuikku on veljeään vähän reippaampi, mutta kyllä Tuikkukin on vielä kovin ujo tyttö. Osaltaan siihen vaikuttaa varmasti vielä jokeen joutumisen aiheuttama shokki, joten toivotaan, että sisarukset reipastuvat hiljalleen, kun ne tottuvat tarhaelämään ja ymmärtävät, ettei kukaan halua niille enää mitään pahaa.

Tuikku haluaisi tuoda jonkun elämään iloa ja koiramaista lämpöä. Tuikun sopeuttaminen uuteen kotiin tulee varmasti vaatimaan omistajalta paneutumista ja aitoa halua auttaa kovia kokenutta tyttöä luottamaan siihen, ettei maailma ole pelottava paikka. Reipas koirakaveri näyttämässä mallia olisi Tuikun mielestä varmasti myös hieno juttu.

Jos olet varma, ettet pelkää haasteita varsinkaan alkuaikoina, ja että osaat tukea ja rohkaista Tuikkua elämän jännittävien asioiden kohtaamisessa, odottaa tämä tyttörukka kovasti yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Tuikku 11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.