Ninni

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 2011

21.5.2015
Ninnin (nyk. Kira) kuulumisia omasta kodista:

"Kira on uskomattoman hieno koira. Se oli oletettua nuorempi tullessaan. Ne alkupelot, suuriin miehiin, polkupyöriin, isoihin työkoneisiin ym. vastaaviin, olivat ihan luonnollisia pennun reaktioita, joista ei ole jälkeäkään. Se on luottavainen, haukkumaton, ihmisrakas koira, joka tulee loistavasti toimeen lasten ja toisten koirien kanssa.

Alussa kytkettynä kulkeminen oli jokseenkin työlästä, sehän oli pentu. Kaikki uudet reitit aiheutti voimakkaan vetämisreaktion. Ratkaisin ongelman kulkemalla pitään samaa reittiä. Nyt ovat reittimme meidän yhteiseti valittuja.  Kiralla on useita "vedonestovaljaita", joista vähitellen luovutaan.

Nyt olen arvioinut sen iäksi 2 vuotta ja jonkun kuukauden. Kira ilmeisesti oli tullut tiineeksi ensimmäisestä aikaisin tulleesta juoksusta. Se otti alkuvaikeutensa takaisin kasvamalla vielä 4 cm säkäkorkeutta ja painoa on tullut 6 kg lisää.

Se ei ole hyppinyt koskaan huonekaluille, eikä syönyt mitään, mikä ei sille ole kuulunut. Se on tottelevainen, herkkä ja kiltti. Se odottaa kaupan ulkopuolella kärsivällisesti kitisemättä yleensä maakuulla. 18-kiloinen Kira viihtyy myös sylissä, johon sen on joka ilta pakko päästä."

9.3.2014
Ninni pääsi omaan kotiin.

25.12.2013
Iloinen Ninni sai joululahjaksi kotihoitopaikan Suomesta! Ninnin haave ihan ikiomasta kodista toivottavasti toteutuu myös pian.

Ninniin voi tutustua Vihdissä. Ninnin hoitopaikassa on sekä kissoja että toisia koiria. Ninni on osoittanut, että toiset eläimet samassa kodissa eivät ole kovasti sen mieleen, joten mieluiten ihmisrakas Ninni muuttaisi varmaankin kodin ainoaksi lemmikiksi. Ihmisiä Ninni todellakin rakastaa ja se nauttiikin kovasti kaikesta saamastaan huomiosta. Vaikka Ninni näyttää metsästyskoirasukuiselta, ei se ainakaan vielä ole vaikuttanut riistaviettiseltä ulkoillessa.

Viipurin koirat - Ninni

17.11.2013
Ninni on iloinen ja ystävällinen nuori tyttö, joka ottaa vieraat vastaan avoimin mielin. Tyttö on riemuissaan kaikesta saamastaan huomiosta eikä turhia peittele innostustaan!

Ninni on arviolta noin 2-vuotias neitonen, joka löytyi kadulta tiineenä. Tyttö kuitenkin steriloitiin eikä pentuja koskaan syntynyt. Ninni on asustanut Irinan tarhalla parin kuukauden verran ja on nyt valmiina etsimään omaa kotia tositarkoituksella. Tullessaan tarhalle Ninni oli hyvin laihassa kunnossa.

Ninni on joskus saattanut olla kotikoirana, ja kenties omistajan huomattua tytön odottavan pienokaisia, on se hylätty kadulle. Sen verran luottavaisesti tyttö suhtautuu ihmisiin, että sillä tuskin on mitään kovin ikäviä kokemuksia ihmisistä takanaan. Koska tytön taustasta ei ole tarkempaa tietoa, emme voi varmuudella kuitenkaan tietää, millaisissa oloissa Ninni on elänyt ennen tarhalle joutumistaan. Tulevan omistajan onkin hyvä valmistautua opettamaan Ninnille kotikoiran tapoja kärsivällisesti ja rauhallisesti opastaen.

Ninni elää tällä hetkellä pienessä sisähäkissä toisen koiran kaverina. Tyttö meinaa ratketa riemusta joka kerta kun sitä menee katsomaan eikä iloisista hännänheilutuksista ja muista rakkauden osoituksista meinaa tulla loppua.

Ninni toivoisi jonkun mukavan ihmisen huomaavan sen. Melko pienessä sisähäkissä eläminen ja betonilattialla nukkuminen ei ole oikeaa elämää. Lisäksi lähestyvä talvi ei tee lyhytturkkisen tytön elämästä yhtään sen helpompaa. Ninni arvostaisi omaa lämmintä petiä ja kunnollisia ruokapatoja, oman perheen huolenpitoa ja rakkautta. Vastalahjana tyttö on valmis antamaan uudelle ihmiselleen kaiken sen vilpittömän rakkauden, mistä sen edellinen omistaja ei välittänyt.

Ninni on valmis muuttamaan Suomeen heti oman kodin löydyttyä.

Viipurin koirat - Ninni

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.