Ippu

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

23.12.2014
Kiva Ippu löysi nopeasti oman kodin.

11.12.2014
Ippua onnisti ja se pääsi Suomeen kotihoitoon. Ippu vaikuttaa sosiaaliselta ja iloiselta tytöltä. Ippua pääsee tapaamaan Sipoossa.

Ipun kodinetsinnästä vastaa Laura. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä Lauraan sen jälkeen. Lauran tavoittaa osoitteesta laura.viipurinkoirat(at)gmail.comTutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

8.11.2014
Ippu on kaunis ja suloinen pentu, joka on juuri hylätty Irinan tarhalle. Iso tarha on Ipun mielestä vielä kovin pelottava paikka, ja tyttö toivoisikin pikalippua Suomeen omaan kotiin!

Tapaamme Ipun ensimmäisen kerran sateisena ja koleana marraskuun päivänä. Pentukopissa käy hirveä kuhina, kun kymmenet pennut pyörivät ja möyrivät lämpimän kopin suojissa. Ippu pysytteleekin mieluummin lämpimässä eikä ole kovin innostunut tulemaan pihalle sateeseen meitä vieraita tapaamaan. Tytön saa kuitenkin kaapattua syliin, ja vaikka sitä kovasti jännittääkin, antaa se silti kiltisti silittää itseään.

Emme tiedä miksi Ippu hylättiin, mutta nyt tyttö voi vain toivoa, että jostain löytyisi sille se oikea ihminen, joka antaisi turvaa ja rakkautta, masun täydeltä ruokaa ja lämpimän katon pään päälle.

Ipusta kasvanee aikuisena keskikokoinen ja kaunis tyttö. Suloisen pennun kanssa elämiseen mahtuu kuitenkin muitakin hetkiä kuin vain alituista ihastelua uudesta perheenjäsenestä. Pissalätäköt siellä sun täällä, maistellut huonekalujen kulmat ja muut pentuajan kepposet saattavat odottaa uutta omistajaa, joten olethan varmasti miettinyt kaiken loppuun asti? Jos olet aivan varma päätöksestäsi niin Ippu odottaa innolla yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Ippu 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.