Ronja

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm, 27 kg)
Syntymäaika: 5/2012

18.4.2014
Ronja muutti omaan kotiin.

24.3.2014
Kotihoitajan sanoin: Ronja on ihan täydellinen tyttö! Ronjaa pääsee tapaamaan Porvooseen.

Ronja pääsi helmikuussa Suomeen kotihoitoon. Ronjalla oli kova tarve päästä Suomeen, sillä sen turkki oli hyvin ohut ja iho pahasti ärtynyt. Talvipakkaset tarhalla olivat sille ikäviä, joten Olgan pyynnöstä järjestimme sille hoitopaikan Suomesta. Täällä Ronjan ihoa on hoidettu, ja ihotulehdus alkaakin olla hyvin aisoissa. Lisäksi Ronja on käynyt hammashuollossa, joten sekin asia on hoidettu kuntoon. Tutkimuksissa Ronjalta löydettiin lievä sivuääni sydämestä, joten Ronjalla on nyt sydänlääkitys. Sydän ei onneksi vaivaa Ronjaa, joten Ronja voi elää normaalia nuoren koiran elämää. Toki sydämen tilanne pitää huomioida ja jos haaveilet supervauhdikkaasta harrastamisesta, lienee toinen koira parempi vaihtoehto. Mutta tavallinen koiranelämä sopii Ronjalle paremmin kuin hyvin!

Ronja on erittäin hyvinkäyttäytyvä tyttö: se on tottunut asumaan kerrostalossa, ei hauku sisätiloissa ja on täysin sisäsiisti. Hihnassa kulkeminen sujuu mainiosti eikä Ronja arastele mitään. Pihapiirin lapset ovat Ronjan mielestä mukavia, ja usein niitä kokoontuukin koko joukko rapsuttelemaan ihanaa Ronjaa. Autoilukin sujuu Ronjalta kuin vanhalta tekijältä.

Ronja tulee erittäin hyvin toimeen toisten koirien kanssa, ja Ronja käykin usein koirapuistossa leikkimässä koirakavereiden kanssa. Hoitokodissa Ronjalla on kaverina uroskoira, joten sisätiloissakaan ei ole ongelmia toisten koirien kanssa.

Viipurin koirat - Ronja

Ronjan kyselyihin vastaa Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Nooran tavoittaa numerosta 040 8342427, soittoaika arkisin klo 15-16. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.